“Değişen Gökler” Temasıyla Cappadox 23 Mayıs'ta Başlıyor!

Abone Ol :

“Değişen Gökler” Temasıyla Cappadox 23 Mayıs'ta Başlıyor!

Bu yıl 5. edisyonuyla, 23-26 Mayıs tarihleri arasında “Değişen Gökler” teması altında katılımcılarını ağırlamaya hazırlanan Cappadox’un biletleri satışa çıktı. Katılımcılar, dört farklı disiplinin buluştuğu geniş etkinlik programı içerisinden tercih ettikleri deneyimleri seçerek, özgün Cappadox takvimlerini oluşturabilecekleri biletlere ve farklı disiplinlerden seçilmiş etkinlikleri içeren paketlere Biletix’ten ulaşabiliyor.

Kapadokya’nın katmanlı kültürel dokusu ve eşsiz peyzajından yola çıkan ve bu özel coğrafyanın; müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava etkinlikleriyle deneyimlenebileceği çok disiplinli bir platform sunan Cappadox; bu yıl Volkswagen ana sponsorluğunda, Yapı Kredi ve +1 ’in desteği, Doğuş Hospitality Yeme-İçme, Turizm ve Perakende Grubu’nun ağırlama partnerliği ve Argos in Cappadocia, Under Armour, KİKO Milano, GO ONs, We Are The Walkers ve Uludağ katkılarıyla hayata geçirilecek. Merkezi bu yıl da Uçhisar ve Göreme’de olacak çok disiplinli festival Cappadox, birbirine yürüme mesafesindeki mekanlarda ve vadilerde gerçekleşerek katılımcılarını Kapadokya’yı yeniden keşfetmeye davet ediyor.

Fulya Erdemci’nin değerli hatırası için, “Değişen Gökler” teması altında

Bu yıl “Değişen Gökler” teması altında düzenlenen festivalin çağdaş sanat programı, 2022’de kaybettiğimiz, Cappadox Çağdaş Sanat Programı’nın kurucusu ve şekillendiricisi olan küratör Fulya Erdemci’nin değerli anısına düzenlenecek. 

Farklı türler ve dinamik ritimlerle Cappadox’un dikkat çeken müzik programı

Katılımcılar Cappadox müzik programıyla, disiplinler arası bir keşfe çıkacak. Kapadokya vadilerinin etkileyici manzarasında gerçekleşecek Gün Doğumu Konserleri’nde; Mercan Dede; Ulla ve Casper Clausen, günün ilk ışıklarını müzik eşliğinde karşılamak isteyenleri bir araya getirecek. Mağaradan dönüştürülen Argos Müze Crystal Sahnesi’nin samimi odasında katılımcılar;Maya PerestMert Pekduraner’in yanı sıra Ulla ve Casper Clausen’in heyecan verici sahnelerine tanık olacak.

24-05/09/23.png

Yeşil doğası ve samimi atmosferiyle, festival boyunca akşamın ilk konserine ev sahipliği yapacak olan Çiftlik Ev +1 Sahnesi’nde; GevendeTeoman ve elektronik, minimal ve çağdaş klasik müzik, dünya müziği, folk ve caz türlerinden beslenen müzik anlayışları ve orijinal kompozisyonlarıyla öne çıkan Mammal Hands performanslar sergileyecek.

Perili Ozanlar Vadisi’nin sihirli ve psikedelik atmosferindeki Volkswagen Sahnesi’nde gerçekleşecek müzik programındaysa; Jordan RakeiBüyük Ev Ablukada, Alman müzisyen, DJ ve prodüktör Frank Wiedemann’ın solo projesi Âme (Live) ve Wiedemann’ın bu özel seti için bir araya geleceği, kurucusu olduğu Innervisions plak şirketinin yeni nesil prodüktörlerinden ve DJ’lerinden Trikk, Motor City Drum Ensemble projesiyle Danilo Plessow, Kerala Dust ve Anadolu ezgileri ve 70’lerin arabesk ruhunu, fütüristik bir yaklaşımla buluşturan Lalalar’ın performansları Cappadoxluları renkli, katmanlı ve dinamik bir sonik yolculuğa çıkaracak.

24-05/09/4.jpg

 

Doğa ve bedeninizle baş başa deneyimler

Under Armour sponsorluğunda gerçekleşecek Cappadox açık hava programında; Kapadokya’nın eşsiz manzarası ve doğası, çeşitli yoga ve meditasyon etkinlikleri, doğa yürüyüşleri ve bisiklet rotalarıyla katılımcılara eşlik edecek. 

Cappadoxlular daha önceki senelerde olduğu gibi bu sene de müzik, çağdaş sanat, gastronomi, açık hava programlarından ve diğer etkinliklerden tercih ettiklerini seçerek kendi takvimlerini oluşturabilecek.

 

Etiketler:

Abone Ol :