Sanat Dünyası Terörü Lanetliyor !

Abone Ol :

Sanat Dünyası Terörü Lanetliyor !

Gaziantep'te gerçekleşen terör saldırısına sanat dünyası da sosyal medya adreslerinden yayınladıkları mesajlarla tepki gösterdi;

Sanat dünyası terörü lanetliyor....

Mustafa Ceceli, twitter adresinden;  "Yazık... Kalleşlikte sınır tanımıyor bu terör belası..." Mesajını yayınlayarak tepkisini dile getirdi. Mustafa Sandal’da, twitter adresinden yayınladığı mesajında  " Gaziantep’te ki hain saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun."  Yazarak üzüntüsünü takipçileri ile paylaştı. Emre Aydın, Instagram adresinden paylaştığı siyah ekran fotografı ile  "Teröre olan tepkisini dile getirdi.

Gülben Ergen'de, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısına instagram adresinden   "Bir sokak düğününün orta yerinde canlı bomba patlatacak kadar insanlıktan çıkmış caniler! Allah'ın gazabı üzerinize olsun"  yazılı bir fotograf paylaşarak tepkisini gösterirken,

Sinan Akçıl, twitter adresinden: " Gaziantep saldırısında hayatını kaybedenlere cennet yolu... Hainlere cehennem ateşi diliyorum..." mesajını yayınladı.

Demet Akalın'da sosyal medya adresinden; "Bir düğünü hedef almış terör saldırısını lanetliyor. hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." notunu paylaştı.
Hadise, instagram adresinden paylaştığı duygusal fotografın altına "Allah'tan rahmet dilemekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden... Ama inanıyorum bu masum insanların ahı çıkacak!" notunu düştü. 

Murat Boz'da Gaziantep’te yaşanan üzücü terör saldırısına karşı " Instagram adresinden " şehitlerimize Allah’tan rahmet, kaderli ailelerine ve tüm ulusumuza sabırlar diliyoruz" mesajı yazılı bir fotograf paylaşarak tepkisini gösterirken, Fettah Can, twitter adresinden; " Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim" yazarak üzüntüsünü dile getirdi.
Hande Yener ise  ınstagram adresinden paylaştığı fotografın altına " Allah'ın verdiği canı Allah alır. İnsanımıza ve insanlığa kıyan bu hainleri de bin beter şekilde alır. Dualarımıza Gaziantep ile..." notunu düştü.

Zara, twitter adresinden  " Ah güzel ülkem… Ne zaman gülmeye başlayacağız..." mesajını yayınlarken, Metin Şentürk'te twitter adresinden " Gaziantep’te ki terör saldırısını lanetliyorum. Rabbim hain bozguncuları kahreylesin." Mesajını yayınlayarak tepkini dile getirdi.

Alişan'da, yaşanan terör saldırısını lanetleyen sanatçılar arasında yer aldı. Alişan, instagram adresinden paylaştığı fotografın altına; " Kaybettiğimiz kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" notunu düştü.

Bülent Serttaş, Orhan Ölmez ve İntizar'da sosyal medya adeselerinden Gaziantep’te yaşanan terör saldırısına kınayan mesajlar yayınlayarak tepkilerini dile getirdiler.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :