"Oflu Hoca Trakya''da" Çok Yakında Vizyonda!

Abone Ol :

'Oflu Hocanın Şifresi' serisinin yeni filmi ‘Oflu Hoca Trakya’da vizyona gün sayıyor.

TAFF & Üçgen Yapımevi yapımcılığında Kral FM medya sponsorluğunda 13 Nisan’da beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak olan Adem Kılıç ve Serkan Karaarslan’ın yönettiği, Ferhat Ergün’ün yazdığı filmde rengarenk sahneler izleyicilerini bekliyor. Karadeniz ve Trakya mizahını harmanlayarak damaklarda bambaşka bir tat bırakacak olan Oflu Hoca Trakya’da filminde Çetin Altay can verdiği Haspi ve Oflu Hoca rollerinin yanı sıra her iki yörenin de ruhuna uygun esprilerle de herkesi kahkahaya boğacak. Altay’ın Trakya’daki dans ve darbuka sahneleri de eğlence dolu dakikalar yaşatacak. Oyuncunun roman havası oynayıp darbuka çaldığı bölümler sinemaseverleri Trakya’ya götürecek. Altay’ın Tatarköy’de çekimleri gerçekleştirilen ve tamamen yerel halktan 100 kişinin ve bir dans grubunun eşlik ettiği roman havası sahneleri de filmin komedi açısından en zengin bölümlerinden biri olacak.

“BİRAZ ÜSTÜNE DÜŞSEM DARBUKATÖR OLURUM”

Çetin Altay o sahneler hakkında konuşurken “Darbuka amatör çalıyorum ama kulağım iyidir. Ritmi yakalarım. Hatta biraz üstüne düşsem darbukatör olurum
Ritimli sazlara büyük ilgim var” ifadelerini kullandı. Altay “Trakya oyun havaları çok hareketli insanın kanını kaynatan tarzdan ve dans ekibi süperdi. Biz sahne önünde de sahne arkasında da oyna oyna bir hal olduk. Nihayetinde filmin her sahnesi ayrı bir güzel oldu, tadından yenmez” dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :