Nuray Hafiftaş’ın Resminin Olduğu T-shirt'le Sahneye Çıktı!

Abone Ol :

Nuray Hafiftaş’ın Resminin Olduğu T-shirt'le Sahneye Çıktı!

Nur Ertürk, uzun süredir ara verdiği müziğe yenilenerek dönüş yaptı. Kanser tedavisi gören yakın arkadaşı Nuray Hafiftaş’ın resminin olduğu T-shirt giyerek sahneye çıkan Ertürk, sahnede sevenlerinden yakın sanatçı dostunun sağlığına kavuşması için dua istedi.
Uzun süredir müziğe ara veren Nur Ertürk, İBB Ebu Bekir Kültür Merkezi'nde sahneye çıktı. Uzun süredir ara verdiği müziğe yenilenerek dönüş yapan Ertürk’ün konserine soğuk havaya aldırmayan sevenleri büyük ilgi gösterdi. Ünlü sanatçı, samimi sohbeti ve sempatik halleriyle ilgi odağı oldu.

DUA İSTEDİ


Kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle tedavi gören Nuray Hafiftaş’ı sahnede unutmayan Nur Ertürk, konserin finaline doğru ünlü sanatçının resminin bulunduğu T-shirt giydi. Nuray Hafiftaş'ın sağlığına kavuşması için sevenlerinden dua isteyen Ertürk, Hafiftaş’a olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi


Nuray Hafiftaş için  "Bu Gala Taşlı Gala" isimli Azeri türküyü seslendiren Ertürk, şöyle konuştu:


“Canım arkadaşımın ziyaretine gittiğimde ilk konserimde sevenlerinin sevgisi ve duasıyla selamlama sözü vermiştim. Bu sözümü tuttum. İnşallah Nuray kardeşim sağlığına kavuşup yine o nefis sesiyle, sazıyla müziğini uzun yıllar icra edecek. Onunla konser vermeyi çok arzu ediyorum. Ben 90’lı yıllarda sevgili Nuray’dan sonra Halk müziğinde başarıya kavuşmuş biri olarak onunla tatlı rekabetler de yaşadım. Biz rakip olduk belki ama bunun yanında hep dosttuk ve dost kalacağız. Allah’ım acil şifa nasip etsin Nuray’ıma.”

Etiketler: 0

Abone Ol :