Kansersiz Yaşam Derneği yararına yeni yıl alışveriş şenliği başladı!

Abone Ol :

Kansersiz Yaşam Derneği yararına yeni yıl alışveriş şenliği başladı!

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda 1-2 Aralık 2016 tarihlerinde, Shangri-La Bosphorus’ta otelde Fikir Silosu’nun ev sahipliğinde, , "Kansersiz Yaşam Derneği" yararına düzenlenen şenlikte sanatçılar, cemiyet hayatının tanınmış simaları ve ünlü futbolcular kansersiz yaşam derneği için bir ara geldiler.

Kansersiz Yaşam Derneği başkanı Dida Kaymaz  2 gün sürecek yeni yıl şenliği için   “ Her yıl gerek etkinlik, gerek katılımcı, gerekse ünlü destekçilerimiz olarak artarak büyüyen, sevgi ve saygı ile büyüyen ve çok ciddi kitlelere yayılan şenliğimizin 5. Yılında burada olmaktan gurur duyuyoruz. Yanımızda olan tüm destekçilerimize kalpten teşekkür ediyoruz. Ve inanıyoruz ki Kansersiz Bir Yaşam bir Mümkün ‘dedi.

Sanatçılar ve Futbolcular ‘En Anlamı Gol’u anlatılar

Fenerbahçeli ünlü futbolcu Mehmet Topal’ın yardımsever eşi Selda Topal bu kez, Kansersiz Yaşam Derneği’ne yardım etmek için kolları sıvadı. Yeni Yıl Şenliğinde çocuk kanserlerine dikkat çekmek için ünlü futbolcular da “En Anlamlı Gol” sloganı ile bir araya geldiler. Bekir İrtegün, Selçuk İnan, Volkan Bababacan, Eren Derdiyok ,Cenk Gönen gibi tanınmış futbol yıldızları “çocukluk çağı kanserleri” için kaleye penaltı vuruşu yapıp, birer formalarını imzalayarak Kansersiz Yaşam Derneği yararına bağışladı.
Oldukça keyifli geçen organizasyonda sanatçılar ve yıldız futbolcular kanser hastası çocuklarla anı fotoğrafı çektirerek unutulmaz bir anıya imza attılar.

Sanatçı Mustafa Ceceli ve kardeşi Sinan Ceceli ünlü sanatçı dostlarını keyifli bir DJ-Cover partide ağırladı.  Sinan Ceceli DJ Parti’de ünlü isimler sahne aldı..

Bengü,Burcu Güneş,Ece Seçkin,İpek Açar,Meyra,Mustafa Ceceli ,Murat Dalkılıç,Oğuzhan Koç,Ravi İncigöz,Reyhan Karaca Kansersiz Yaşam Derneği için sahnede sevenleri ile buluştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :