Expo 2016 Yıldızları Ağırladı!

Abone Ol :

Expo 2016 Yıldızları Ağırladı!

Türk müziğinin dev sanatçıları Bülent Ersoy, Ümit Besen, Nükhet Duru ve Rafet El Roman, EXPO 2016 Antalya’da sahne aldı. İki ayrı sahnede muhteşem performanslar sergileyen sanatçıları, binlerce hayranı izledi.

EXPO 2016 Antalya, yerli konserler serisinde Türkiye’nin en iyi sanatçılarını ağırlamaya devam ediyor. Büyük Amfi Tiyatro’da Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy ve Ümit Besen sahne alırken, EXPO Meydanı’nda da Nükhet Duru ve Rafet El Roman hayranlarıyla bir araya geldi. Diva Bülent Ersoy, Türk Sanat Müziği’ne doyururken, Ümit Besen klasik ve yeni albümü ‘Başka’dan şarkılar seslendirdi. Nükhet Duru ve Rafet El Roman ise EXPO 2016’da, romantizm rüzgârları estirdi.

EXPO 2016 Antalya Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da Kral FM’in program sunucularından Afrikalı Ali’nin sunumlarıyla renklenen gecede, ilk olarak Ümit Besen sahne aldı. Besen, klasik ve dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra son albümü ‘Başka’dan da ‘Seni unutmaya ömrüm yeter mi?’, ‘Kim dokunduysa sana ona git’ gibi parçaları seslendirdi.

Konserde kendisine Antalya’nın plaka numarası olan 07 yazılı Türk Milli Takımı forması hediye edilen Besen, sevilen şarkılarının bazılarını orgunun başında söyledi.  Elektronik gitarıyla hayranlarını heyecanlandıran Besen’in muhteşem performansı ayakta alkışlandı.

DİVA SAHNEDE BÜYÜLEDİ

Ümit Besen’den sonra sahneye, Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy çıktı. Konsere, ‘Gençliğe Veda’ İsimli şarkıyla başlayan Diva’yı Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da 7 binden fazla hayranı izledi. Muhteşem performansının yanı sıra sık sık seyircilerle konuşan Ersoy, yaptığı esprilerle de izleyenleri güldürdü.

“Bir teselli ver”, “Fesuphanallah” ve “Kum Gibi” gibi birçok parçayı sahnede canlı olarak seslendiren Diva, izleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

SAHNEDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Söz yazarı, besteci ve oyuncu Rafet El Roman ise EXPO Meydanı’nda sahne aldı. Kral FM’in program yapımcılarından Gezegen Mehmet ve ekip arkadaşları tarafından sahnede doğum günü kutlanan Rafet El Roman, seyircilere, “Sanat ve sağlıkla nice seneler sizlerin karşısında olmak isterim” dedi.

Konser boyunca eskimeyen şarkılarını izleyenleriyle birlikte söyleyen Rafet El Roman’ın, “Sürgün”, “Seni seviyorum” gibi sevilen parçaları büyük beğeni topladı.

Rafet El Roman’ın ardından sahneye, Türk pop şarkıcısı Nükhet Duru çıktı. 1970'lerden bugünlere kadar birçok yeni albüme imza atan Duru, klasikleşmiş birçok şarkıyı bu kez EXPO 2016 Antalya’da seslendirdi.

Gecede beyaz ağırlıklı elbisesiyle katılan popüler müzik sanatçısı Duru, “Söyle buldun mu?”, “İçin için yanıyor” ve “Sevda Değil” gibi parçalarıyla izleyenlerin adeta kulaklarının pasını sildi.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :