Derya İçin Karadeniz El Ele!

Abone Ol :

Derya İçin Karadeniz El Ele!

"Derya için Karadeniz El Ele" projesinde Cengiz Kurtoğlu, Selçuk Balcı, Salih Yılmaz, Apolas Lermi, Anadolu Ateşi, Niyazi Koyuncu, Resul Dündar ve İmera’nın sahne alacağı 16 Ekim Harbiye Açıkhava konseri öncesinde sanatçılar basın toplantısında bir araya geldi.esinde Cengiz Kurtoğlu, Selçuk Balcı, Salih Yılmaz, Apolas Lermi, Anadolu Ateşi, Niyazi Koyuncu, Resul Dündar ve İmera’nın sahne alacağı 16 Ekim Harbiye Açıkhava konseri öncesinde sanatçılar basın toplantısında bir araya geldi.

 Yavuz Bingöl Sanat Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında Yavuz Bingöl, Selçuk Balcı, Apolas Lermi, Salih Yılmaz Derya Aydın’ın tedavisi için yardım çağrısında bulundu.

Karadenizli sevilen sanatçılar, 1 sene önce geçirdiği trafik kazasının ardından beyin fonksiyonlarını kaybeden Karadenizli Şarkıcı Ebral Aydın’ın Eşi Derya Aydın için yardım konserinde bir araya geliyor. 16 Ekim’de Harbiye Açıkhava’da gerçekleşecek konserin geliri Derya Aydın’ın tedavisi için kullanılacak. Düzenlenen basın toplantısında Yavuz Bingöl, Selçuk Balcı, Apolas Lermi, Salih Yılmaz konser öncesi yardım çağrısında bulundu.

 Yavuz Bingöl: “Ebral önemli bir besteci dostumuz. Eşinin eski sağlığına kavuşması için hepimiz el birliğiyle üzerimize düşeni yapacağız. Bu konuda özellikle iş adamlarından destek rica ediyoruz.” dedi. Selçuk Balcı ise iş adamlarına seslenerek konsere gelemeseler bile toplu bilet alarak destek olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Derya Aydın’ın eşi Ebral Aydın tedavi sürecinde desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Derya’nın kök hücre tedavisi sürecinde toplamda 12 ameliyat geçireceğini söyledi.

Toplantının sonunda Selçuk Balcı kemençe, Salih Yılmaz gitar çalarak moral desteği verdi 

Etiketler: 0

Abone Ol :