“Vivancos Born to Dance” gösterisi 16 Aralık’ta TİM Show Center’da!

Abone Ol :

“Vivancos Born to Dance” gösterisi 16 Aralık’ta TİM Show Center’da!

Flamenko’nun Prensleri "Los Vivancos"  "Born to Dance" ile Kral POP Medya Sponsorluğunda yeniden TİM Show Center’da…

"7 Hermanos" ve "Aeternum" ile izleyicileri masalsı yolculuklara çıkaran Los Vivancos "Born to Dance" gösterisi ile 16 Aralık Cumartesi akşamı saat 21:00’de yeniden TİM Show Center sahnesinde seyirciyle buluşacak.

Okuma yazmayı bile öğrenmeden enstrüman çalmaya başlayan, aynı kanı taşıyan, flamenko ateşiyle sahneleri yakan kardeşler 16 Aralık’ta Kültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center’da olacak. “Eğer şahinin yazgısı göğün en yükseklerine uçmaksa, bizim yazgımız da birlikte dans etmek” diyen Los Vivancos ekibi, çocukluklarından bu yana hep birlikte dans eden kardeşlerden oluşuyor.

Kardeşlik öykülerini anlattıkları ilk gösterileri ‘7 Hermanos’ ile dünyayı dolaşan ve 30 ülkede milyonlarca kişiye ulaşan Los Vivancos, ikinci gösterileri ‘Aeternum’ ile sihirli bir atmosfer sunarak senfonik müzikler ile izleyicilerine muhteşem bir flamenko şöleni sundu.

2016 yılında Madrid’te dünya prömiyerini gerçekleştirdikleri ‘Born to Dance’ gösterisinde ise Metallica, Deep Purple, Leonard Cohen’in de içinde olduğu birçok klasikleşmiş şarkıyı, muhteşem dansları eşliğinde sundu. Born To Dance gösterisinde tap-dance, komedi ve dövüş sanatlarını flamenko ile eşsiz bir şekilde harmanlayan grup, dünyaca bilinen şarkıların yanı sıra kendi bestelerini de Joan Martorel ile birlikte yaptı. Bu eşsiz şarkıların kayıtlarını ise Budapeşte Senfoni Orkestrası ile gerçekleştirdi.

Etiketler: 0

Abone Ol :