Samsun Demir’den Aleyna Tilki’ye Uyarı !

Abone Ol :

Samsun Demir’den Aleyna Tilki’ye Uyarı !

Emrah Karaduman ile birlikte yaptıkları ‘’Cevapsız Çınlama’’ isimli şarkılarıyla büyük ses getiren Aleyna Tilki uzun süredir müzik listelerinde bir numara olduğu kadar magazin dünyasında da gündemde.

Aleyna Tilki’nin  16 yaşında olup da içkili mekanlarda sahneye çıkması kamuoyunda bilindiği gibi  tepkilere neden olmuştu.

16 yaşında genç bir kızın içkili mekanlarda sahneye çıkması bir çok kesimden tepki görünce sanatçının yapımcısı Dmc firmasının genel müdürü Samsun Demir bir karar alarak Aleyna Tilki’nin içkili mekanlarda sahneye çıkması halinde albüm yapım anlaşmasını sonlandıracağını bildirdi. Samsun Demir’in bu kararını ilk kez Beyaz Tv’ de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Nihat Doğan duyurdu.

Samsun Demir yaptığı açıklamada “ Aleyna Tilki’nin alkollü mekanlarda yer almasına dair duruşumuz ilk günden itibaren son derece net olup, tasvip etmediğimizi daha öncede vurgulamıştık . Sanatçı ile olan ilişkimizin sadece albüm ile sınırlı olduğunu ve mevcut sözleşmemizin konserlerini kapsamadığını , bizi yetkili kılmadığını defalarca anlatmıştık. Aleyna Tilki’nin babası ve menajeri ile dün yaptığımız görüşmede bu tavrımızı bir kez daha yineledik. Alkollü mekanlarda sahne alınmaması gerektiği yönünde kesin ve net olarak duruşumuzu tekrarladık. Aleyna hanımın alkollü mekanlarda sahne alması halinde kendisi ile albüm bazında yaptığımız çalışmamızı sonlandıracağımızı taraflara tekrar aktardık.

Yapımcı Samsun Demir’in bu açıklaması üzerine genç sanatçı da avukatı aracılığı ile kamuoyuna bir duyuru yayınladı. Genç sanatçı alkollü mekanlarda sahneye çıkmayacağını konserlerine, kliplerine ve eğitim hayatına devam edeceğini duyurdu.

Etiketler: 0

Abone Ol :