Mustafa Ceceli'den Yeni Klip!

Abone Ol :

Mustafa Ceceli'den Yeni Klip!

Ceceli, son albümü Zincirimi Kırdı Aşk’ın ikinci klibini önceki gün çekti.

Sözü ve müziği Serden Bircan’a, düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait olan ‘İyi ki Hayatımdasın’ şarkısının klibi, bir Yeşilçam filmi tadında çekildi. Bir taksi şoförü olarak kamera karşısına geçen Mustafa Ceceli, klibinde iki ünlü oyuncuyla birlikte rol aldı.

Hasan Kuyucu yönetmenliğinde Göktürk’te çekilen klip için, kelimenin tam anlamıyla ‘nostaljik’ bir konsept hazırlandı. 1957 model, klasik bir Chevrolet’nin direksiyonuna geçen Ceceli’ye klipte Çiğdem Batur ve Ali Uyandıran eşlik etti.


BIÇKIN DELİKANLI CECELİ!

Bıçkın bir taksi şoförünün, arabasına binen güzeller güzeli bir müşteriye gönül vermesiyle başlayıp, kız istemeye kadar giden hikayede 70’lere ait bir styling kullanıldı. Büyük yakalı gömlekler, İspanyol paça pantolonlar gibi dönem kıyafetleri içinde tam bir ‘Bıçkın Delikanlı’ olan Mustafa Ceceli klibi için şunları söyledi;

“YEŞİLÇAM RUHUNU ÖZLÜYORUZ”

“Bu proje uzun zamandır aklımızdaydı. Hepimizin hayatında büyük yeri olan Yeşilçam filmlerine özlemimiz malum. O dönemin Neşeli Günler’i, Bizim Aile’si, Gülen Gözler’i gibi, sıcacık bir iş çıkaralım istedik.”

 

Etiketler: 0

Abone Ol :