Milyonfest Erdemli İkinci Yılına Hızlı Başladı!

Abone Ol :

Milyonfest Erdemli İkinci Yılına Hızlı Başladı!

Mersin'in Erdemli'ndeki Milyon Su Plajı'nda sahilinde ilki geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve yoğun ilgi gören Millyonfest Erdemli ikinci yılına hızlı başladı. Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Umut Kuzey önderliğide Anadolu'nun dört bir yanında yaptığı festivallerle yüzbinlerce müzikseveri Türk Rock müziğinin yıldızlarıyla buluşturan Milyon Yapım bu kez Akdeniz'in incisi Mersin'de müzikseverlere gerçek bir festival deneyimi yaşattı. Festival en özel anları Kral TV canlı yayını ile ekranlara geldi.

Reggae, Rap ve Rock Coşkusu
Günün ilk saatlerinden itibaren uzun kuyrukların oluştuğu festivalin ilk günü akşamın ilerleyen saatlerinde tam bir karnaval yerine dönüştü. Yepyeni reggae topluluğu Supernova, rap müziğin başarılı temsilcisi Eypio ve alternatif rock müziğin genç sesi Deniz Tekin ile başlayan ilk gün birbirinden farklı müzik türlerinin renkli performanslarına sahne aldı.

Umut Kuzey Gençlere Teşekkür Etti
Ardından sahneyi devralan Umut Kuzey; "bu festivalleri yapabilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösterdiğimizi bilmenizi istiyorum, diyerek alana gelen binlerce gence teşekkür etti, Gençlerin ayrıştığı değil birleştiği bu görüntüyü görmek harika, dedi. Yakında gerçekleşecek Zeytinli Rock Festivali'ne göndermek yaparak 90 sanatçının sahne alacağı Türkiye'nin en büyük rock festivaline tüm gençleri davet etti.

Pinhani & Deniz Tekin Düeti
Sahne sırası Pinhani'ye geldiğinde ise grup eski ve yeni şarkılarından oluşan sevilen repartuarıyla gençleri coşturdu. Sahnelerine genç şarkıcı Deniz Tekin'i de davet eden topluluk, Ne Güzel Güldün şarkısını birlikte seslendirdi.

Selda Bağcan ve Mor Ötesi ile Muhteşem Final
Usta sanatçı Selda Bağcan & Boom Pam ile hıncahınç dolan festival alanı, Türk rock müziğinin en başarılı gruplarından Mor ve Ötesi'nin her biri hit olmuş şarkılarının hep bir ağızdan söylenmesiyle son buldu.

4 Günde 28 Sanatçı Sahne Alacak
19 Ağustos'a kadar devam edecek festivalde toplamda 28 sanatçı sahne alacak. MİLYONFEST ERDEMLİ , Kral Pop Radyo ve Milyon Tv medya sponsorluklarıyla, Redbull'un katkılarıyla gerçekleşiyor.

17 Ağustos Cuma
Athena
Feridun Düzağaç
Seksendört
Adamlar
Melek Mosso
Çamur
What da Funk


18 Ağustos Cumartesi
Şebnem Ferah
maNga
Ceza
Zakkum
Pera
Niyazi Koyuncu
Gülçin Ergül


19 Ağustos Pazar
Teoman
Hayko Cepkin
Pamela
Baba Zula
Yüzyüzeyken Konuşuruz
Sena Şener
The Family

Etiketler: 0

Abone Ol :