Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri

Abone Ol :

Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri

BHS Group Atakan TAŞUR ve Can Medya Grup Aysel NAZIM'ın 2. kez düzenlediği Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri gecesi 18 Aralık Salı akşamı ”Eresin Hotels Topkapı”’da sahiplerini buluyor.

Bu sene 2. kez gerçekleştirilecek olan, 2.Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri gecesi iki ülkenin Siyaset, İş Dünyası ve Sanatçılarını bir arada buluşturmayı hedefliyor.
Gecenin Medya sponsorlugunu Kral Tv' nin yapacagı, 18 Aralık 2018 Salı akşamı ödüllerin sahiplerini bulacağı gece Azerbaycan tarafından heyecanla takip edilmektedir. İki kardeş ülkenin bir arada buluşacağı bu anlamlı geceyi Azerbaycan’nın en çok izlenen kanalı ATV ekrana getirecektir.

Geçtiğimiz sene Aralık ayında 1.si düzenlenen Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri gecesi, birçok ünlü isimler ile iki ülkenin basınında büyük yankı uyandırmıştı. Bu önemli organizasyonun amacı; iki kardeş ülkenin enlerini bir arada toplayarak, birlik ve beraberliğimizi tüm Dünya’ya yaymaktır. Müzik, TV, Sanat ve İş Dünyası’nın en iyilerinin ödüllendirileceği geceye Azerbaycan’ın ve Türkiye’nin tanınmış simaları da gecede yer alacaktır. Seren Serengil, Yılmaz Morgül, Cengiz Semercioğlu, Yaşar İpek, Wilma Elles, Selin Ciğerci, Ezo, Hakan Peker, Kibariye, Koray Avcı, Petek Dinçöz, Seda Sayan, Behsat GERCEKER, Tuğba YURT, Emre Kaya , Yusuf GÜNEY, Serkan KAYA, Gulgokce KORKMAZ gibi isimlerde katılan isimlerin arasındadır.
2.Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödüllerinin genel koordinatörlüğünü Evo Grup sahipleri Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak yaparken, sunuculuğunu da Merve AKINCI & Shahriyar ABİLOV üstlenecektir.

Etiketler: 0

Abone Ol :