Selami Şahin'den Duygusal Konser!

Abone Ol :

 Selami Şahin'den Duygusal Konser!

Selami Şahin,  Kral Medya Sponsorluğunda sanat hayatının 50’inci yılını İstanbul'dan sonra Bodrum antik tiyatroda verdiği konserle kutladı.

Selami Şahin, sanat hayatının 50’inci yılını Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konserle kutladı. Çocukları tarafından sürpriz doğum günün pastasını gören ünlü sanatçı sahnede gözyaşlarını tutamadı. Geceye özel repertuvar hazırlayan şarkıcıyı dinlemeye ünlü isimler de akın etti. Elinde bir tahta bavul ile gelen Şahin sevilen şarkılarını hayranlarıyla paylaştı.

50 yıllık sanat hayatında müzisyenlik, besteci, söz yazarı ve yapımcılık yapan Selami  Şahin’i yaklaşık 2 bin kişi izledi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahin 50 yılın göz kapayıncaya kadar geçtiğini söyleyerek “Çok heyecanlıyım, 50 yıl geçti bile.

Yıllardır sahneye çıkıyorum ama 50’inci yılımda çıktığım bu sahnede çok heyecanlanıyorum. İnanılmaz duygular yaşıyorum.  50 yıl bir rüya gibi geldi geçti. Bu denli uzun yıllar Selami Şahin var olacak diye hiç tahmin etmemiştim. Yıllardır varsam buda halkın sevgisiyle.

Onları çok mutlu edecek onlara çok güzel besteler yapmak için savaştım. Allah’ıma şükürler olsun ki başardı”dedi.

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :