Sanat Dünyası Terörü Lanetliyor !

Abone Ol :

Sanat Dünyası Terörü Lanetliyor !

İstanbul   Vezneciler’de  Çevik Kuvvet otobüslerine yönelik bombalı araç  saldırısı sonrasında  7'si Polis,  4'ü sivil toplam 11 vatandaşımız şehit olduğu hain saldırı sonrasında sanat dünyası da  teröre olan tepkilerini sosyal medya adreslerinden paylaştı;

Ebru Gündeş, “Yine sözün bittiği yer” cümlesiyle tepkisini dile getirirken, Demet Akalın ise “Allah’ ım sen büyüksün sana sığınırız... 11 şehit...” şeklinde bir mesaj yayınladı.

Murat Boz, “Vezneciler'deki terör saldırısında hayatını kaybeden şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet sevenlerine sabırlar diliyorum.” mesajıyla tepkisini ortaya koyarken, Emre Aydın, “Şehit polislerimize Allah'tan rahmet , ailelerine sabır diliyorum.” dedi.

Funda Arar, “ Lanet olsun yine içimizi yaktılar.” cümlesiyle, Hande Yener de, “ Şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum...” şeklinde bir mesaj verdi.

Hadise, “Mübarek ramazan ayında bile canımızı yakıyorlar! Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.” derken, Gökhan Tepe ise, “Şehitlerimize Allah'tan rahmet acılı ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Yüce Allah bu acıyı yaşatanları kahretsin.”şeklinde bir mesajla tepkisini dile getirdi.

Bora  Duran, “ Vezneciler’de düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Daha güzel günlere uyanmak dileğim.” şeklinde bir mesaj yayınlarken, Yonca Evcimik’in “Vezneciler’deki hain bombalı saldırıda hayatını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” mesajı dikkat çekti.

Simge Sağın ve Soner Sarıkabadayı da sosyal medyadan tepkisini ortaya koyan sanatçılar arasındaydı. Simge Sağın, “Bazen 'insan olmaktan utanıyorum.. O günlerden biri bugün ... Allah rahmet eylesin tüm polis kardeşlerimize..teröre lanet olsun!!!” Bir mesaj yayınlarken, Soner Sarıkabadayı ise “ Bu sabah İstanbul'daki hain saldırıda şehit olan polislerimize ve ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza acil şifalar...”

Işın Karaca, “Terör Ramazan dinlemez! Terör insanlık bilmez! Başımız sağolsun Türkiyem Başımız sağolsun İstanbul... cümlesiyle tepkisini dile getirirken, Linet ise, “Mübarek ramazan ayında milletin canına kasteden bu zihniyete ve tüm destekçilerine lanet olsun.” mesajıyla teröre tepkisini ortaya koydu.

Alişan, “Bu mubarek gunlerde bize bu acıları yasatanlara,oruç agzımla dolu dolu Allah'ımdan diliyorum ki en kısa zamanda belalarını bulsunlar.. Yok olsunlar..Yazık, günah 11 şehidimiz var. Allah'ım ailelerine sabırlar versin hepimzin başı sağolsun. “ mesajıyla tepkisini dile getirirken Devran İskender, İstanbul'da yaşanan hain saldırıyı kınıyorum... Ülkemizin başı sağolsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.” cümlesini sosyal medyadan yayınladı.

Bülent Serttaş “Allah büyük. Başımız sağolsun.” derken,  Berdan Mardini ise “Ah güzel ülkem ah bu imansız dinsizler yine Vezneciler’de sahnede.. Allahım onlara bırakmasın başımız sağolsun ...” şeklinde konuştu.

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :