Paramparça Dizisi'nde Geçen Kral POP TV Diyaloğuna Sanatçılardan Büyük Destek !

Abone Ol :

Paramparça Dizisi'nde Geçen Kral POP TV  Diyaloğuna Sanatçılardan Büyük Destek !

Star TV’nin reyting rekorları kıran dizisi "Paramparça" nın 70. bölümünde Türkiye’nin en büyük müzik kanalı Kral POP TV’ye de yer verdi.

Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay, dizideki bu bölümü kendi instagram hesabından paylaştı. Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay’ın,  “gezegenmehmett”  kullanıcı hesabı üzerinden paylaştığı dizinin bölümü kısa bir süre içerisinde binlerce kişi tarafından beğenilirken, sanat camiasından  birçok isim de paylaşımın altına yorumlar yaptı.

Aynur Aydın ‘’Benim ilk yoldaşlarım. İlk klibimi sizlerde izlemiştim. O günden bu yana desteğinizi esirgemedeniz… İyi ki varsınız…’’ yorumunu paylaştı.
Emre Kaya ise Gezegen Mehmet’in paylaşımın altına ‘’Yola çıktığım ilk günden beri hazırlamaya çalıştığım iyi klipleri ve şarkıları büyük emekler verilerek hazırladığım projeleri hiçbir bedel talep etmeden ben ve benim gibi müzik emekçilerinin yanında özgün bir duruşla destekçisi olan böyle bir kurum olduğu için gerçekten bu ülke çok şanslı’’ yorumu yazarken;  Bahadır Tatlıöz ise ‘’Kesinlikle doğru Genç müzisyenlerin önünü açan değerli yapıtaşlarından biridir Hep destektir üretenlere’’  mesajını Gezegen Mehmet’i etiketleyerek paylaştı.

Betül Demir  ‘’Her zaman emeğe, iyi yapılan müziğe destek, Kral POP  TV’de severek takip ettiğim amatör genç video programını hatırlatmak istedim bende, yolumun başından beri bana ve müziğe gönlünü veren herkese... Bilhassa genç yeteneklere destekleriniz için çok çok teşekkürler Gezegen Mehmet ve tüm Kral ailesine’’ yorumunu yaptı.

Tuğba Özerk ise ‘’Yeni isimlere yol açmanız hep çok kıymetli bizlerde bir zamanlar yeniydik ve ismimizi Kral POP TV ile duyurduk bugünlere geldik’’ diyerek Kral POP  TV’nin hayatında ki yerini paylaşan bir yazı yazdı.

Edis ise alkışlarla bu paylaşıma yorum yaparken, Elif Kaya ‘’İyi müzik yapıyorsanız emeklerinizi anlayan bir müzik yuvasıdır Kral ailesi’’ mesajını Gezegen Mehmet’i etiketleyerek paylaştı.
Gökhan Güneş, Fikret Dedeoğlu, Esra Balamir, Ebru Polat, Beyza Durmaz, Aleyna Dalveren ve Ertunç’da Gezegen Mehmet’in paylaşımının altına yorumlar yaptı.

Serkan Kaya; ‘’Başarı asla tesadüf değil, hele yıllara meydan okumak ayakta kalmak çok zor  konuşuluyorsan takip ediliyorsan başarını gösteriyorsun. Yıllardır konuşulan 'Kral' emektarları ve mimarı’’ yorumunu paylaşırken, Ferman Toprak ise ‘’Türkiye'de müzikte kalitenin tek adresi diyebilirim. Bu ailenin içinde olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Yaptığım tüm işlerde kaliteye ve yeniliklere önem veren bir sanatçı olarak Kral TV ve Kral POP ailesinin önemini her zaman belirtmişimdir. Sevgili Gezegen Mehmet abimin Kral TV ailesinin başarılarında yadsınamaz payı vardır. Başarılarınız daim olsun ki bizler de bu başarıların bir parçası olmaya devam edelim.’’ yorumunu paylaştı.


İsmail Altunsaray ise Gezegen Mehmet’in paylaşımının altına ise ‘’Gerçek müziğin, gerçek sanatçının daima yanında olan, müzik dünyamıza ismiyle müsemma öncü olmuş Kral ailesi iyi ki varsınız.’’ Yorumunu yaparken; Elif Buse Doğan ise ‘’Çıkmış olduğum bu yolda desteğini, fikirlerini, güzel dileklerini hiç bir zaman esirgemeyen Kral ailesine çok çok çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız...’’ mesajını Gezegen Mehmet’i etiketleyerek paylaştı.

Oktay Gürtürk, Adil Karaca ve Başak Dalveren’de Gezegen Mehmet’in paylaşımının altına yorumlar yaptı.
 

Etiketler: 0

Abone Ol :