Ziynet Sali Kıbrıs'ta Sahneye Çıktı!

Abone Ol :

Ziynet Sali Kıbrıs'ta Sahneye Çıktı!

Hafta sonu Kıbrıs’ta sahneye çıkan Ziynet Sali, Londra’ya gideceğini söyleyerek, “Mariah Carey’nin vokal koçuyla anlaştım. İki tane şarkı aldım. Yaza yetiştirmeye çalışacağım” dedi.

Ziynet Sali, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Cengiz Abazoğlu imzalı transparan bir elbise giyen şarkıcı, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Yoğun ilgiden dolayı ek masaların konulduğu gecede, Londra’ya gideceğini açıklayan şarkıcı, şöyle konuştu:

“11 Şubat’ta Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserimden sonra Londra’ya gideceğim. Mariah Carey’nin vokal koçuyla anlaştım. İki tane şarkı aldım. Hem Türkçe hem de İngilizce söyleyeceğim. Yaza yetiştirmeye
çalışacağım.”

Şarkıcı, muhabirlerin Demet Akalın’ın, “Gülşen gibi ben de hamile kalsam pop müzik sektörü çöker” sözlerini hatırlatması üzerine, “Delidir, doludur ama Demet’in kalbini severim. Her sene 2-3 tane hit yapıyor” diye konuştu. Akalın’ın çok zeki ve çalışkan olduğunu da sözlerine ekleyen Sali, “Bunları Demet’in gazabından korktuğum için söylemiyorum. Gülşen, Funda Arar hepimiz birer baharatız” dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :