Yetkin Dikinciler'in Sesinden Nazım Hikmet Şiirleri!

Abone Ol :

Yetkin Dikinciler'in Sesinden Nazım Hikmet Şiirleri!

Oyuncu Yetkin Dikinciler, Vokal Senem Demircioğlu ve Piyanist İklim Tamkan, Nâzım Hikmet’in aramızdan ayrılışının 54. yıl dönümünde "Yarına Davet, Nâzım Hikmet..." etkinliği için bir araya geliyor.

İlk Atlas" albümüyle çıkış yapan Senem Demircioğlu ve İklim Tamkan, "Mavi Gözlü Dev" filminde Nâzım Hikmet'e can veren Yetkin Dikinciler; 2 Haziran Cuma akşamı saat 20.30’da Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda, 3 Haziran Cumartesi akşamı ise saat 20.00’de Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluşacak.

Nâzım Hikmet şiirlerinin yanı sıra, Senem Demircioğlu ve İklim Tamkan'ın "İlk Atlas" albümlerinde yer alan ve iz bırakmış şairlerin şiirlerinden bestelerin de yer alacağı gecede, izleyiciler duygu dolu anlar yaşayacak.

Yetkin Dikinciler, Senem Demircioğlu ve  İklim Tamkan’ın şiir ve müzik dinletisi, 2 Haziran 2017, Cuma akşamı saat 20.30’da Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda, 3 Haziran 2017, Cumartesi akşamı ise saat 20.00’de Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde ücretsiz ve herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek.

Etiketler: 0

Abone Ol :