‘Yenilmez’, Şimdi Müzik Piyasasında!

Abone Ol :

‘Yenilmez’, Şimdi Müzik Piyasasında!

Türkiye’de Kick-Boks denildiğinde ilk akla gelen isimlerden olan ‘Yenilmez’ lakaplı dövüşçü Halil Özışık, 2645 Records – Abdullah Özdoğan yapımcışılığında müzik dünyasına adımını attı.

‘Manitam Ol’ isimli eğlenceli Rap şarkısıyla ve klibiyle 100 Bin izlenmeyi aşan Halil Özışık, klibinde kendi yetiştirdiği 25 öğrencisiyle rol aldı.
Sözü ve müziği Halil Özışık’a ait olan şarkının aranjesi Volkan Sönmez tarafından yapıldı ve klibi yönetmen Gökhan Atik tarafından çekildi.
‘Üsküdar’daki Plato’da çekilen klipte Halil Özışık bir dövüşçüyü canlandırırken, öğrencileri ise Ninja kostümleriyle klipte rol aldı.
HALİL ÖZIŞIK KİMDİR?
Profesyonel sporcu-eğitmen. 1985 Yılında  Batman’da doğdu. Spora güreş sporuyla başlayan  Halil Özışık, dövüş sporları Kick Boks,  Muay Thai Ve Mma Kafes Dövüşleri Şampiyonlukları var. İdeal kilo kontrolü,  Fitness, Pilates eğitimleri veren Halil Özışık,  profesyonel sporun dışında reklam oyunculuğu ve modellik yapmaktadır. Başarılı film yıldızı ve dövüşçü, ‘Yenilmez’ film serisinin baş aktörü Scott Atkins’e olan fiziksel benzerliğinden dolayı, ‘Yenilmez’ lakabıyla anılmaktadır.

Etiketler: 0

Abone Ol :