Yeni Yılda Üç Büyük Ses Buluştu!

Abone Ol :

Yeni Yılda Üç Büyük Ses Buluştu!

Cengiz Kurtoğlu, Zara ve Kutsi yeni yıla Yeşilköy’deki bir otelde  'Merhaba' dediler...

Yaklaşık 1600 kişinin katıldığı gecede sanatçılar şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Yeni yıl coşkusunu sahnede yaşayan sanatçılar, “Mutlu, huzurlu ve sağlıklı” dilediler.

“En önemli mücevherim Feyza”
Sahneye ilk olan çıkan Kutsi, romantik ve hareketli şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi. Kutsi bir ara perküsyon çaldı. Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kutsi, 2018 yılında sevgilisi Feyza Çıpa’yla yapacağı düğünü hakkında “Düğünümde Kutsi çıkacak. Feyza, 'Kutsi'yi çıkaralım sahneye' dedi” şeklinde espri yaptı. Muhabirlerin “Feyza hHanım bir çeyrek altın takar o zaman?” sorusuna sanatçı, “Çeyrek takmasına gerek yok. O benim en önemli mücevherim” diyerek cevap verdi.

“Sevgi ve mutluluk dağıttı”
Kutsi’nin ardından sahneye çıkan Zara, beyaz elbisesiyle gözleri kamaştırdı. Seslendirdiği şarkılarla dinleyicileri mest eden Zara, sahne öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zara, “Sevgi ve mutluluk dağıtacağız. Aşk şarkılarımız ve türkülerimiz var” dedi.

Sinemaya göz kırptı
‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde oynayan Zara, yeni yıldan sinema filmi diledi. Zara, “2017 çok güzel geçti. Yeni yılda sinema filmi diliyorum” dedi

Yeni halinden memnun
Sahneye en son çıkan Cengiz Kurtoğlu, en beğenilen şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi. Şarkı aralarında yaptığı esprilerle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan Cengiz Kurtoğlu, sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Fit vücuduyla dikkat çeken şarkıcı, “Bu kiloları verdikten sonra üzerimden ağır bir yük kalktı” dedi. Zara ve Kutsi’yle birlikte sahneyi paylaşmasıyla ilgili Kurtoğlu, “Üçlü güzel bir karışım oldu. Her duygudan nefesler var. Bende ağabeyleri olarak yanlarındayım” dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :