Yeni Dünyanın Eskimeyen Değeri, Radyo Daima Yeni!

Abone Ol :

Yeni Dünyanın Eskimeyen Değeri, Radyo Daima Yeni!

Şimdilerde her tarzdan onlarca radyo kanalının bulunduğu Türkiye’de, ilk radyo anonsu 6 Mayıs 1927’de yapıldı. Radyolar, kelimelerin hayat bulduğu, fikirlerin hayal gücü ile gerçeğe dönüştüğü en değerli iletişim aracı olmaya bugün de devam ediyor ve değişen dünyaya rağmen gücünü ve etkisini hiçbir dönem kaybetmiyor.

Gelişen teknolojiye hızla uyum sağlayan radyolar, güvenilir ve kolay erişilebilir olmalarının getirdiği değerle yıllardan bu yana reklam ve tanıtım kampanyaları açısından en etkili iletişim aracı olma özelliğini koruyor.

Nielsen İçerik Araştırma* verilerine göre Radyo, Televizyon, İnternet mecraları karşılaştırıldığında açık ara en güvenilir iletişim kanalı yine RADYO. Aynı araştırmaya göre tüketiciler için en eğlenceli reklamlar da yine radyoda yer alıyor.

Türkiye genelinde dinlenme oranını istikrarlı bir şekilde yükseltmeye devam eden radyolar, her geçen gün çoğalan reklam metot ve modelleri arasında reklamveren açısından da hala en güvenilir mecra olmaya devam ediyor. Birçok büyük markanın hala bilinirliğini koruyor olmasında radyo reklam jingle larının önemi yadsınamaz bir gerçektir.

RADYO, düşünmeye sevk eden, yorum kabiliyetinizi arttıran, merak duygusu ile araştırma yapmaya teşvik eden, sürekli güncel kalan, yeni/eski her tarzdan yüzlerce sanatçı ve şarkıyı sizlere ulaştıran arkadaşınız olmaya devam ediyor.

Yeni dünyanın eskimeyen değeri RADYO daima yeni ve asla susmuyor.

Etiketler: 0

Abone Ol :