'Yanımda Kal' İzdihamı!

Abone Ol :

'Yanımda Kal' İzdihamı!

“Yanımda Kal” filminin oyuncuları Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral ve yapımcı Shebnem Aşkın Ankaralı sinemaseverlerle biraraya geldiler.
Ankara Ankamall’da gerçekleştirilen etkinliğe katılan Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Yarım saati aşkın bir süre sevenleriyle selfie çektiren iki oyuncu sonrasında hep birlikte sinemaya geçtiler. Filmin vizyona girişinin 2. gününde salonu hınca hınç dolduran sinamaseverlerden bazıları film başlamadan önceki kısa söyleşide 2. kez izlemeye geldiklerini ve “Yanımda Kal”dan çok etkilendiklerini söylediler. 
“Yanımda Kal” filmi ekibi 23 Aralık Pazar Mersin Forum, Adana M1Avm ve Adana Optimum Avm, 24 Aralık Pazartesi Gaziantep Sankopark, 25 Aralık Salı Şanlıurfa Piazza ve Diyarbakır Ceylan, 26 Aralık Çarşamba İstanbul Beylikdüzü Migors Avm ve İstanbul Bayrampaşa, 27 Aralık Perşembe İzmit 41 Burda, 28 Aralık Cuma Trabzon Forum, 29 Aralık Cumartesi Samsun Piazza, 30 Aralık Pazar İzmir Optimum, 1 Ocak Salı İzmir Kipa ve Mavibahçe, 2 Ocak Çarşamba Sakarya Ada ve Sedirvan Avm’de olacaklar.
Yapımcılığını Lucky Red Film/Shebnem Aşkın’ın üstlendiği, CGV Mars Medya tarafından dağıtılan, senaryosu Çağlar Yurt tarafından yazılan ve yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu “Yanımda Kal” filminde işkolik bir adamla sokak şarkıcısının dramatik aşk hikayesi anlatılıyor.
“Yanımda Kal”da Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’ın yanı sıra Murat Aygen, Nilay Duru, Ege Aydan, Levent Sülün, Tuna Arman, Deniz Baytaş rol alıyor.
Yaşamı sorgulatan dopdolu bir aşk hikayesinin büyük bir dramla içiçe yaşandığı “Yanımda Kal” filminde izleyiciyi derinden etkileyecek çarpıcı bir hikaye bekliyor.

Etiketler: 0

Abone Ol :