Tarkan Rüzgarı Amerika'da Esecek!

Abone Ol :

Tarkan Rüzgarı Amerika'da Esecek!

Tarkan, 2-3 Mart tarihlerinde New York’ta, 5 Mart’ta ise Los Angeles’ta dünya çapında ses getiren ve milyonlar tarafından sevilen şarkılarını seslendirecek.

Megastar Tarkan’ın, Amerika konserlerinin tarihleri belirlendi. Tarkan, SM Production organizasyonuyla 2-3 Mart tarihlerinde New York’ta Manhattan Center Stüdyoları’nda bulunan Hammerstein konser salonunda, 5 Mart’ta ise Los Angeles’ta şehrin merkezinde yer alan, The Novo by Microsoft’ta sahne alacak.

Megastar’ın sahne alacağı Hammerstein konser salonu ve The Novo by Microsoft, dünyaca ünlü sanatçıların konser verdiği, Amerika’nın en önemli sahnelerinden. Bryan Adams’ın “Unplugged” albümünü kaydına ve Britney Spears’ın New York’taki ilk solo konserine, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Alan Parsons, Azealia Banks gibi dünyaca ünlü birçok sanatçının performansına ev sahipliği yapan, Amerika’nın prestijli sahneleri, şimdi de Megastar Tarkan’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Tarkan, konserlerinde dünyada ses getirmiş ve sevilen pop şarkılarını birçok farklı ülkeden sevenleriyle paylaşacak.

Megastar’ın 2-3 Mart tarihlerinde New York, Hammerstein konser salonunda ve 5 Mart tarihinde Los Angeles, The Novo by Microsoft’ta Turkcell sponsorluğunda SM Production tarafından organize edilecek konserleriyle ilgili detaylı bilgiye http://tarkanliveus.com/ adresinden ulaşılabilir.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :