Taksim Trio'nun "Ahi" İsimli Albümü Yayınladı

Abone Ol :

Taksim Trio'nun

TAKSİM TRİO'dan üçüncü solo album: "AHİ"

Enstrümanlarına tutkun üç müzisyenin (Aytaç Doğan, Hüsnü Şenlendirici ve İsmail Tunçbilek) bir araya geldiği, müzikal zenginlikleriyle Türkiye’de olduğu kadar dünya müziğinde de son yıllarda dikkatleri üzerine toplayan Taksim Trio, yine çok özel eserleri bu albümde bir araya getirdi.

Taksim Trio, 11 eserden oluşan albümde kendi bestelerinin yanı sıra, John McLaughlin, Dorantes, Cahit Berkay, Carles Benavent, Josep Mas Kitflus gibi ünlü müzisyenlerin eserlerini yorumladı.
"Tek Başına" şarkısının düzenlemesi Hüsnü Şenlendirici ve İsmail Tunçbilek ortak çalışması. Diğer tüm eserlerin düzenlemeleri ise İsmail Tunçbilek imzası taşıyor. Albümün kayıt, mix ve mastering çalışması Tunçbilek stüdyosunda Ümit Yücedağ tarafından yapıldı.
Albüm fotoğraflarını Bahadır Tanrıöver çekti. Grafik tasarımı ise Emre Erdem tarafından yapıldı.

Albümün ilk video klibi, Cahit Berkay'ın unutulmaz eseri Devlerin Aşkı'na İmre Haydaroğlu tarafından çekildi. Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın başrolleri paylaştığı, Yeşilçam'ın efsane filmi Devlerin Aşkı'nın görüntülerine de yer verilen video bir çok mecradan yayına sunuldu.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :