Sibel Can'dan oğlu Engincan'a jest !

Abone Ol :

Sibel Can'dan oğlu Engincan'a jest !

Sibel Can, oğlu Engincan Ural için Doğan Apartmanı'ndan ev alıyor

Kısa bir süre önce adı evlilik dedikodularına karışan Sibel Can'dan oğlu Engincan Ural'a büyük sürpriz.

Sibel Can, Habertürk Gazetesinin haberine göre İstanbul'daki en değerli yapılardan biri olan Doğan Apartmanı'ndan daire alacağı konuşuluyor. Sibel Can'ın, Beyoğlu'nda yer alan ve birbirinden ünlü isimlerin oturduğu apartmandan ev almak için harekete geçmesinin nedeni ise oğlu Engincan Ural. Çocukluğundan beri Galata'da bulunan Doğan Apartmanı'na hayran olan ve her seferinde bunu dile getiren Engincan'a annesi Sibel Can'ın büyük bir jest yaptığı söyleniyor. İddialara göre anne-oğul tarihi apartmandan daire aramaya başladı.

DEĞERİ 1.5 MİLYON DOLARDAN BAŞLIYOR

Apartmandaki dairelerin fiyatları ise 1.5 milyon dolardan başlıyor. Dairelerin fiyatları konumuna ve büyüklüğüne göre 3 milyon dolara kadar çıkıyor. Apartmanda Okan Bayülgen, Teoman, Şener Şen ve Tarkan'ın da daireleri olduğu biliniyor.

DOĞAN APARTMANI

Doğan Apartmanı İstanbul'da Beyoğlu'nda Serdar-ı Ekrem sokağında 1895 yılında yapılan İtalyan Mimari tarzında bir binadır. Şu anki ismini o zamanki sahibi Kazım Taşkent'in İsviçre'de dağda kayak yaparken ölen oğlundan (Doğan Taşkent) almıştır. Bina aynı kişi tarafından 51 daire ve 2 dükkâna ayrılarak satışa çıkartılmıştır.

Bir avluyu üç yanından saran bina dört bloktan oluşur. Helbig adında Belçikalı bir tütün tüccarı aile tarafından 20 yılda blok blok olarak yaptırılmıştır.  Bina 2001 yılında önemli bir tamirat görmüş ve standartları yükseltilerek yaşam standardını lüks bir apartman seviyesine çıkartmıştır. Galata yöresinde görülmeye değer binalardandır. Muhteşem manzaralı dairelerde birçok film çevrilmiştir.

Etiketler: 0

Abone Ol :