Şebnem Ferah’tan Muhteşem Konser !

Abone Ol :

Şebnem Ferah’tan Muhteşem Konser !

Şebnem Ferah’tan Muhteşem Konser !Şebnem Ferah , Zincirlikuyu’daki bir sanat merkezinde konser verdi. Yaklaşık 3000 dinleyicinin katıldığı gecede Ferah, yaklaşık üç saat boyunca sahnede kaldı.

Şebnem Ferah, konserinin başında “Hoşgeldiniz. En çok ayaklarınıza sağlık ama kalbinize ve beyninize de sağlık. Biz bu sahnede şarkı söylemekten çok mutluyuz" diyerek hayranlarına teşekkür etti. Daha sonra şarkıcı, "Ya Hep Ya Hiç", "Kalbim Mezar" ve "Birileri Var" şarkılarıyla konserine start verdi.

Şebnem Ferah konserinin orta bölümünde, yukarıdan inen avizeler, halı ve sahneye özel olarak yerleştirilen koltukta bütün ekip arkadaşları ve Semplice Yaylı Quartet ile birlikte “Benim Adım Orman”, “Değirmenler”, ”Benim Hala Umudum Var”, ‘Bırak Kadının Olayım’, "Gözyaşlarımızın Tadı Aynı", şarkılarını ve TNK grubunun solisti Caner Karamukluoğlu’nun yazdığı “Yine Yazı Bekleriz”i akustik olarak yorumladı.

Şebnem Ferah’ın konserini dinlemeye gelenler arasında Fatma Turgut, Harun Tekin, Ogün Sanlısoy, Koray Candemir ve Yağmur Sarıgül gibi ünlü isimlerde vardı.

Etiketler: 0

Abone Ol :