Sanatçılar'dan Askerimize Moral Ziyareti

Abone Ol :

Sanatçılar'dan Askerimize Moral Ziyareti

Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için aralarında sanatçı ve sporcuların bulunduğu ünlü isimler Hatay’a geldi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses askerlikle özdeşleşen `Yaylalar´ türküsünü Afrin ve Münbiç´i de katarak söyledi.

Aralarında Ajda Pekkan, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal'ın da bulunduğu gruba milli sporcular ve gazeteciler eşlik etti. Ünlü isimler, Hatay Havalimanı’na geldikten sonra bir lokantada yemek yedi. Kentte Arkeoloji Müzesi’ni ve tarihi mekanları gezen ünlülerin akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve askerler ile bir araya gelip yemek yiyeceği öğrenildi.

TATLISES VE ASKERLERDEN MÜNBİÇLİ 'YAYLALAR' TÜRKÜSÜ

Oğulpınar Pınar Sınır Karakolu'nda askerlerle yemek yiyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra Mehmetçikle birlikte türkü söyledi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses askerlikle özdeşleşen `Yaylalar´ türküsünü Afrin ve Münbiç´i de katarak söyledi. Tatlıses, Yaylalar türküsünü şöyle seslendirdi :


"Baktı Urfa hoş değil, Afrin´i dolaşta gel.

Baktı Afrin hoş değil, Münbiç´i dolaşta gel,

Yaylalar yaylalar..."

Türküye karakoldaki askerler de eşlik ederken, İbrahim Tatlıses´in yanındaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar bu sözlere tebessüm ile karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti İl Kongresi'ne katılmak üzere Hatay'a geldiği günde askerlere destek için farklı noktalarda ziyaretlerde bulunan sanatçı ve sporcular, bölge halkına da moral verdi.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :