Sanat Dünyasından Darbe Girişimine Tepki!

Abone Ol :

Sanat Dünyasından Darbe Girişimine Tepki!

Müzik Dünyası “Kalkışmaya” Karşı El Ele…

Ülkemizde yaşanan darbe girişimine karşı sanat dünyasının ünlü isimleri sosyal medya adreslerinden ve Kral Grubuna yolladıkları video ve ses kayıtları ile tepkilerini dile getirdiler!

Mustafa Sandal ve Emre Altuğ, ve Gökhan Tepe  instagram adreslerinden yayınladıkları videolar ile demokrasiye sahip çıkmamız gerektiğini ve darbeye karşı olduklarını dile getirirken, Mustafa Ceceli ise   instagram sayfasından  Ankara sokaklarında  demokrasi nöbetine çıkmış araçların   videosunu paylaştı;

Bengü,  Berkay ve Emre aydın Kral POP TV’ye ilettikleri ses kayıtları ile darbeye karşı oldukları mesajını verdiler;  Bengü,  vatanı ve milleti için kendini siper eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, bir ve birlikte olmamız gerektiğini söyledi;

Berkay,  ülkemizin birliği, huzuru ve bayrağımızın her şeyden önemli olduğunu dile getirirken,  emre aydın ise bu zamanlarda birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlar olduğunu belirtti;

Nadide sultan ve Suadi’ye de Kral POP TV’ye ses kaydı ileten sanatçılar arasında yer aldılar;

Seda Sayan Kral TV’ye ilettiği video da, vatanımıza ve demokrasiye sahip çıkmamız gerektiğini vurgularken,  Bülent Serttaş ise,  bu zamanda vatanımız için ne yapmak gerekiyorsa boynumuzun borcu olduğunu söyledi;

Ferdi Tayfur, Kral TV’ye ilettiği video da  Türk milleti kenetlendiği zaman hiç bir gücün bize zarar veremeyeceğinin altını çizerken, Zekeriya Ünlü ise ilettiği video da     darbeye hayır mesajını verdi;


Hadise; instagram adresinden paylaştığı Türk bayrağı fotografının altına; “Allah güzel Türkiye’mizi korusun. Dün gece gibi karanlık bir geceyi bir daha yaşamamak umudu ile geçmiş olsun notunu düşerken, Nilüfer, instagram adresinden paylaştığı Türk bayrağı fotografının altına; “Demokrasiden vazgeçmeyeceğiz” yazarak tepkisini gösterdi.

Demet Akalın twitter adresinden; “ Birlik beraberlik içinde yeni bir güne merhaba olsun. Kabus gibi yaşanan o gece unutmak çok zor! Allah yar ve yardımcımız olsun” mesajını paylaştı. Murat Boz’da twitter adresinden; “ Ülke olarak kenetlenmeliyiz. Son bulsun bu kaos” notunu yazarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Sibel Can, Ebru Gündeş, Murat Dalkılıç’ta sosyal medya adreslerinden Türk bayrağı fotografı paylaşarak  üzüntüleri dile getirdiler.. İbrahim Tatlıses’te instagramdan paylaştığı fotografa; Türk milletinin darbe girişimi karşısında direnmesine  itafen  “ İşte Türkiye Cumhuriyeti, milleti bu.  Mesajını paylaşırken,

 Linet’te  instagram hesabından paylaştığı fotografın altına “Allah’ım sen  bize ülkeme yardım et, merhamet diliyorum. Türkiye’m ayakta olalım” mesajını yayınlayarak birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. sıla’da twıtter adresinden yaptığı paylaşımda : “ ne kadar üzgünüz,  ne kadar... başımız sağolsun. yakınlarına sabır diliyorum”   üzüntüsünü dile getirdi


Hülya Avşar, ınstagram adresinden “ şu geçirdiğimiz  sıkıntılı günlerde cumhurbaşkanımıza destek olarak gücümüze güç katan bütün parti başkanlarına yürekten teşekkür ediyorum”  ile bir olmamız gerekiğine vurdu yapan bir paylaşım yaptı.   bengü, twıtter adresinden;  “Benim güzel  memleketim, vatanım, bayrağım... bir daha anladım “bir” olmayı; milletimin istiklal” mesajını paylaşarak” duygularını dile getirirken, İrem Derici, Ece Seçkin, Zerrin Özer, Emre Kaya ve Tuğba Özerk ve Sinan Akçıl, instagram adreslerinden yaptıkları  paylaşımlarla  tepkilerini dile getiren sanatçılar arasında yer aldılar…

Berdan Mardini,instagram adresinde Kısıklı’da  çektiği videoyu paylaşarak  altına, “Demokrasi kazanacak. Askeri yönetim düşünülemez asla... Biz de sanatçı arkadaşlarımızla bunun için mücadele veriyoruz” diye yazdı. Yaşar İpek ise, instagram adresinden paylaştığı  Türk bayrağı fotografının altına; “ rabbim bundan sonra ülkemizi olacak bütün kötülüklerden korusun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim. Biz Türk’üz, birliği ve beraberliği en güçlü milletiz” yazarak duygularını dile getirdi. instagram hesabından Kısıklı’da çektiği bir videoyu paylaşan Alişan ise   paylaştığı videonun altına” helal olsun  kısıklı meydan’ı hınca hınç dolu” notunu düştü. İzzet Yıldızhan’da darbe girişimine karşı tepkisini dile getiren sanatçılar arasında yer aldı. İzzet Yıldızhan, instagram profilinden Türk bayrağı  altında çekilen bir fotografını paylaşarak;  “korkma sönmez bu şafaklarda yüzen Alsancak..” notunu düştü.

Zara, Doğuş, Devran İskender ve Sinan Özen’de instagram sayfalarından  yaptıkları paylaşımlarla birlik ve beraberlik çağırısında bulunan  sanatçılar arasında yer aldılar…


Hakan Peker instagram adresinden yaptığı video paylaşımına “  Demokrasi için, vatan için tek yürek tek bilek…”notunu  düşerken  Burak Kut ise  instagram adresinden  paylaştığı Türk bayrağı fotografının altına; “ Bu  milletin ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Birliğimizi bozamayacaklar…” mesajını yayınladı. Berksan, Tuğba Yurt ve Gülben Ergen’de sosyal medya  adreslerinden yaptıkları paylaşımlarla darbe girişimine karşı tepkilerini ortaya koydular..

Emre Aydın ise instagram adresinden paylaştığı Türk bayrağı fotografını altına; ” bir daha böyle bir olayın hiç yaşanmamasını diliyoruz. Şehitlerimiz için çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Darbeye hayır...”mesajını yazarken,  Murat Dalkılıç’ta instagram hesabından paylaştığı Türk bayrağı fotografının altına; “Türk milletine geçmiş olsun… Demokrasinin kılına zarar gelmemesi dileği ile… bütün kayıplarımızın ruhu şad olsun…”  yazarak duygularını takipçileri ile paylaştı. Ferhat Göçer’de twitter hesabından paylaştığı videonun altına”   “bu vatanda yeni acılar olmadan eşit, kardeşçe, yaşamak için kalplerimizden nefreti atıp, sevgi ve vicdanla dolmalıyız…” notunu yazdı.

 

Doğuş Grubu'ndan Açıklama!

Doğuş Grubu 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanılan darbe girişimine karşı bir açıklama yayınladı. Doğuş Grubu yayınladığı açıklamada da ise şu ifadelere yer verdi;

15 Temmuz 2016 gecesi, Türkiye yakın tarihinin en hain ihanetlerinden birine uğramış, ancak ülkemizin yıkılmaz devlet geleneği, tek yürek olan siyasi otoritesi, cesur güvenlik görevlileri, gerçeklerin peşindeki habercileri ve Türk halkının sağduyusu bu menfur girişimin başarıya ulaşmasını engellemiştir.

Doğuş Grubu olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temel değerlerini, anayasal düzenini ve demokrasi geleneğini tehdit etmeye kalkışan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Bu elim olay sırasında hayattan koparılan şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifa diliyoruz.  İçinde bulunduğumuz dönemi, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve demokrasimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, yan yana durarak aşacağımıza inancımız tamdır.

Bizler Türkiye Cumhuriyeti'ne ve demokrasiye sahip çıkmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyecek, hatta bunu daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz.   Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük bir dünya devleti olarak yarınlara dünden daha inançlı bir şekilde yürümesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Vakit; birliğimizi, beraberliğimizi daha da güçlendirme vaktidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


 

Mü - Yap Bildiri Yayınladı!

Müzik Yapımcıları Derneği  ( Mü-Yap) 15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe girişimini kınadıklarını belirten bir bildiri yayınladılar.

Müzik yapımcıları derneği ( mü-yap)   kamuoyuna hitaben yayınladığı bildiri de ise şu ifadelere yer verdi.

K a m u o y u n a

15 Temmuz 2016 tarihinde bir grup silahlı kuvvetler mensubu tarafından girişilen darbeyi kınadığımızı kamuoyuna duyuruyoruz.
Ülkenin sorunlarının demokrasi, iç barış ve dayanışma içinde çözülmesi gerektiği inancıyla darbeye hayır diyoruz.

Mü-Yap Yönetim Kurulu

 

 

 Orhan Gencebay 15 Temmuz gecesi yaşanan Darbe Girişimine Karşı Tepsini şu sözlerle dile getirdi; "Orhan Gencebay" : "Darbe girişimini lanetliyorum, Ordumuz başımızın tacıdır"

Bodrum ‘da tatilin sürdüren ünlü sanatçı ve akil insanlar gurubunda yer alan Orhan Gencebay darbe girişimi ile ilgili DHA’nın sorularını yanıtladı. Gencebay “Ben her şeyin daha iyi olacağı kanaatini taşıyorum. Bizim ülkemiz güçlü bir ülkedir. Kesinlikle bunun böyle bilinmesi gerekir. Tarih boyunca  da bunu ispat etmiş bir milletiz. Şu anda yaşananlar gerçekten beklenmeyen olağan olmayan bir darbe girişimiydi, Ordumuz başımızın tacıdır” dedi.
Bodrum’un Göltürkbük’ü mahallesinde tatilini sürdüren ve bugün son yolculuğuna uğurlanan Prof. Kazım Mirşan’ın cenaze törenine katılan ünlü sanatçı Orhan Gencebay cenaze töreninden sonra mezarlığın dışında hayranlarının akınına uğradı. Gencebay hayranları ile sohbet ettikten sonra DHA muhabirinin darbe girişimi ile ilgili sorularını yanıtladı.

Darbe Girişimini Lanetliyorum

Orhan Gencebay “Ben her şeyin daha iyi olacağı kanaatini taşıyorum. Bizim ülkemiz güçlü bir ülkedir. Kesinlikle bunun böyle bilinmesi gerekir. Tarih boyunca da bunu ispat etmiş bir milletiz. Şu anda yaşananlar gerçekten beklenmeyen olağan olmayan bir darbe girişimiydi. Son derece yanlış bir şeydi bunu lanetliyorum. Şu anda halkın buna verdiği cevap ve insanlarımızın büyük çoğunluğunun bunu anlaması ve partilerimizin de bu konuda birlik olması en zor anlarda bile bizim el ele verebileceğimizin delilidir. Her zamanda bu böyledir. Bizim sağ duyumuz çok güçlüdür. Binlerce yıldır var olduğumuz bu Anadolumuz da biz bu sağduyumuz sayesinde bu zamanlara kadar  geldik. Yine öyle olacak. Dünya çok büyük bir hızla kabuk değiştiriyor. Bu büyük değişimi izlemek lazım.  Resmin  büyük bölümünü görmek lazım.  Dünyanın değiştirdiği bu kabuğu anlamak lazım çünkü bir değişim bizim içinde önemli olacaktır. Dünyayı takip etmek durumundayız. Bizim ülkemizde olan bir çok şeyin yine sebebi biz değiliz Dünya’nın kabuk değiştirmesinden bunlar oluyor. Bence Türkiye’nin ufku aslında bana göre  iyidir, geniştir. Biz iyiliğimizle insanlığımızla çalışarak, demokrasimizle ve değerlerimize sahip çıkarak iyi yerlere kesinlikle varırız” dedi.
Ordumuz Başımızın Tacıdır

Orhan Gencebay ordunun itibar kaybı yaşayıp yaşamadığı ile ilgili soruya ise “Bizim ordumuz güvenlik güçlerimiz polisimiz başımızın tacıdır. Bizim ordumuzun içinde olan bu olaylar hiç beklemediğimiz son derece yanlış olaylardır. Ama bu hareket ordumuzun tümüne mal edilmesi mümkün değildir. Biz şerefli bir orduya sahibiz. Ordumuzda görev alanlarda bizim içimizden çıkan canlarımızdır. Bizim parçalarımızdır. Biz bir bütünün parçalarıyız. Bizim gönlümüzde aklımızda ayın doğrultudadır. Biz binlerce yıldır varlığımızı sürdürmekteyiz üstelik iyi niyetimizle sürdürmekteyiz. Ve yine her şeyin iyi olacağına herkesin inanmasını istiyorum. İyi niyetle bakalım kesinlikle kötü gözle hiçbir yer bakmayacağız, dikkatli olalım takip edelim çalışalım bunlara ihtiyacımız var” dedi. Gencebay tatilini Bodrum’da sürdürmeye devam edeceğini belirterek ayrıldı.

 

 

Taksim'deki "Demokrasi Nöbeti"ne Sanatçı Ve Radyocu Desteği!

Darbe girişimine karşı İstanbul’un değişik noktalarında protestolar devam ediyor.  Darbe girişimi, İstanbul’un değişik noktalarında vatandaşlar tarafından protesto edildi. Taksim Meydanı’nı akşam saatlerinden itibaren dolduran vatandaşlar, darbe girişimine karşı tepkilerini dile getirdi.

Meydanda toplanan kalabalık, "Darbelere karşı direneceğiz", "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Recep Tayyip Erdoğan", "En büyük asker, bizim asker”, Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve ''Darbeye hayır" sloganları attı.

Beyoğlu belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın daveti üzerine, radyocular;  Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Gezegen Mehmet, Kral FM programcısı Afrikalı Ali, Best Fm'den Cem Aslan, Radyo7'den Murat Çetin, Radyo Seymen'den Melih, Baba Radyo'dan Umut, sanatçı Ahmet Yenilmez, Alişan, İzzet Yıldızhan, Mustafa Ceceli, Mustafa Topaloğlu, Elif Buse Doğan, Devran İskender, İsmail Altunsaray, Ravi  İncigöz, Muzaffer Elitaş, besteci Aşkın Tuna, Kürşat Hakan Kahraman, Uğur Arslan, Suat suna, bahadır Tatlıöz ve İpek Açar meydana gelerek, halka hem moral verip hem de birlik beraberlik mesajları ilettiler.

Programın sunuculuğunu yapan Kral Grubu’nun Genel Yayın Koordinatörü Gezegen Mehmet, darbeci askerlerle vatan bekleyen askerleri birbirinden ayırmak gerektiğini belirterek, vatandaşlardan askerler için cep telefonlarının ışıklarını yakıp selam gönderilmesini istedi.
Demokrasi nöbetine katılan büyük şehir belediye başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Kâğıthane belediye başkanı Fazlı Kılıç gerçekleşen hain kalkışma hareketinin karşısındaki düşüncelerini aktardılar;

Mustafa Ceceli,  Suat Suna, İpek Açar, Bahadır Tatlıöz, Hakan Peker ve söz yazarı Aşkın Tuna Taksim meydanında halk ile buluşan ünlüler arasında yer aldılar. Mustafa Ceceli, sahnede şehitlerimiz için dua okurken, İpek Açar ise merhum eşi Kayahan’ın bir şarkısından küçük bir mısra okudu. "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkının bestekarı Aşkın Tuna ise  kalabalıkla beraber şarkıyı söyledi.


Bahadır Tatlıöz ve Hakan Peker’de taksim meydanında toplanan on beş bin kişiye birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay, demokrasiyi savunan tüm siyasal partilere,  15 temmuz darbe girişimi sırasında yaptığı canlı yayınlar ile halkı aydınlatan NTV’ye ve tüm medya kuruluşlarına, kışlada vatanı için nöbet başında olan askerlerimize, polislerimize teşekkür ederek halktan onlar için alkış istedi.

Yaşanılan darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine destek veren Sinan Özen ve Davut Güloğlu,  İsmail Altunsaray Taksim’de halk ile bir araya gelirken, seda sayan  ve Bülent Serttaş ise yolladıkları videolu mesajlar ile halkın ve devletimizin yanında olduklarını söylediler.
Orhan Gencebay’da Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay’ı telefon ile arayarak duygularını dile getirirken, Ferdi Tayfur ise  ilettiği videolu mesaj ile halkın ve devletimizin yanında olduğunu söyledi;  Taksim’de halk ile bir araya gelen isimler arasında İzzet Yıldızhan, Alişan, Mustafa Topaloğlu, Uğur Arslan’da vardı.  Sanatçılar sahneye çıkarak yaşanılan darbe girişimini kınadılar ve halkımıza birlik mesajı verdiler;

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneden inip demokrasi nöbeti tutan halkın içine giren Mehmet Akbay, mikrofonu millete uzattı. Mehmet Akbay, küçük bir kız çocuğunun istiklal marşı okuma isteğini yerine getirerek mikrofonu verdi. Vatandaşlar aynı zamanda darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Fatiha okudu ve yaralılar için dua etti.Mehter marşlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce okuduğu şiirler meydandaki vatandaşlara dinletildi. "Türkiye’m" şarkısına ellerindeki bayrakları sallayarak eşlik eden vatandaşlar, "Demokrasi nöbeti"ne coşkuyla devam etti.

 

Mesam'dan Darbeye Hayır Bildirisi!

Türkiye Musiki Eserleri Sahipleri Meslek Birliği (Mesam)’de   15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe girişimini kınadıklarını belirten bir bildiri yayınladılar

Mesam, kamuoyuna hitaben yayınladığı bildiri de ise şu ifadelere yer verdi…

Değerli Üyelerimize Ve Kamuoyuna,

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini şiddetle lanetliyoruz. Demokrasiyi ve milletin iradesini ortadan kaldırmayı amaçlayan hiçbir müdahalenin kabul edilemeyeceğine inanıyor, tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Saygılarımızla.

ORHAN GENCEBAY- BAŞKAN
CAHİT BERKAY- BAŞKAN YARDIMCISI
METİN KARATAŞ- SAYMAN ÜYE
ARİF ALİ
HAYDAR TİMİSİ
EMRE SALTIK
ALİ RIZA BİNBOĞA
AHMET SELÇUK İLKAN
RECEP ERGÜL
SUAT SUNA
ALİ YAVUZ

 

Müzik, Sanat ve Televizyon Dünyasından "Darbeye Hayır"  Bildirisi

Müzik, sanat, televizyon ve sinema  dünyasının ünlü isimleri, 15 Temmuz'da yapılan  darbe girişimine tepki amacıyla "darbeyehayir.wordpress.com" adresinde  "Darbeye Hayır" bildirisi yayımladı.

İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Tarkan, Hande Yener, İskender Paydaş, Hakan Altun  gibi   isimlerin imzası bulunan bildiride, Türkiye'nin dört darbe yaşadığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:


Dört darbe yaşamış Türkiye, 15-16 Temmuz gecesi yeni bir darbe tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Darbecilere direnen cesur halkımıza ateş açıldı. En az 200 insanımızı kaybettik. Darbeciler, hepimizin temsilcilerinin olduğu Meclisimizi on bir kez vurdular.
Biz, bu bildiride imzası olanlar, aramızdaki tüm görüş farklılıklarını bir tarafa bırakarak bu korkunç darbeye karşı demokrasimizin yanındayız. Darbeye direnirken hayatlarını kaybeden kahraman insanları saygıyla anıyoruz.

İMZALAR

Adnan Özer
Ahmet Güneştekin
Ahmet Hakan
Ali Bayramoğlu
Ali Sunal
Aras Bulut İynemli
Arzum Onan
Aslıhan Gürbüz
Ayberk Pekcan
Ayberk Sak
Ayda Aksel
Aylin şengün taşçı
Ayşegül Akdemir
Balçiçek İlter
Barış Yıldız
Basri Albayrak
Bekir Berat Özipek
Belçim Bilgin Erdoğan
Beren Saat
Bergüzar Korel
Berrak Tüzünataç
Beste Bereket
Bige Önal
Binnur Kaya
Birkan Sokullu
Buğra Gülsoy
Burak Hakkı
Burçin Abdullah
Burçin Terzioğlu
Bülent İnal
Bülent Şakrak
Cansu Tosun
Cengiz Bozkurt
Cengiz Kurtoğlu
Ceyda Düvenci
Çağla Kubat
Demet Akbağ
Demet Genç
Devrim Yakut
Dolunay Soysert
Ebru Akel Sancak
Ece Çeşmioğlu
Ecem Özkaya Üstündağ
Eda Karaytuğ
Edip Saner
Elif Atakan
Elifcan Ongurla
Emre Karayel
Engin Akyürek
Engin Altan Düzyatan
Engin Öztürk
Eray Akyamaner
Erkan Avcı
Erkan Bektaş
Erkan Can
Esra Bilgiç
Esra Dermancıoğlu
Esra Ronabar
Etyen Mahçupyan
Ezgi Mola
Ferat Bilgin
Fikret Kuşkan
Fuat Keyman
Genco Özak
Gökçe Bahadır
Gülay Göktürk
Gülçin Avşar
Gülenay Kalkan
Gülse Birsel
Gün Koper
Günay Karacaoğlu
Güven Kıraç
Hakan Altun
Hakan Boyav
Hakan Kurtaş
Halil Berktay
Halil Ergün
Halit Ergenç
Hande Doğandemir
Hande Soral
Hande Yener
Hasan Saltık
Hasibe Eren
Hatice Şendil Sağyaşar
Hazal Kaya
Hazar Ergüçlü
Hikmet Barutçugil
Hilmicem İntepe
Hülya Koçyiğit
Hüseyin Avni Danyal
İbrahim Çelikkol
İbrahim Tatlıses
İclal Aydın
İlker Kaleli
İnanç Konukçu
İpek Acar
İpek Karapınar
İrem Sak
İskender Pala
İskender Paydaş
İsmail Demirci
İsmail İçen
Kerem Bürsin
Kıvanç Kasabalı
Korhan Herduran
Kutluğ Ataman
Kutsi
Leyla İpekçi
Leyla Lydia Tuğutlu
Mehmet Ada Öztekin
Mehmet Akbay
Mehmet Aslantuğ
Melis Birkan
Menderes Samancılar
Mert Tünay
Mert Yazıcıoğlu
Meryem Uzerli
Metin Celal
Muhsin Kızılkaya
Murat Dalkılıç
Murat Yıldırım
Mustafa Erdoğan
Mustafa Şahin
Mustafa Üstündağ
Nejat İşler
Nihal Bengisu Karaca
Nur Fettahoğlu
Olgun Toker
Oral Çalışlar
Orhan Gencebay
Orhan Pamuk
Ozan Çobanoğlu
Özge Gürel
Özgü Namal
Özgür Çevik
Polat Yağcı
Rıza Kocaoğlu
Sarp Akkaya
Sarp Levendoğlu
Seda Yılmaz
Sedat Yurtdaş
Sedef Avcı
Selçuk Aydemir
Selma Ergeç
Semih Kaplanoğlu
Sercan Badur
Serenay Sarıkaya
Serhat Teoman
Serkan Altunorak
Serkan Çayoğlu
Sinan Tuzcu
Songül Öden
Suat Suna
Şencan Güleryüz
Şükran Ovalı
Şükrü Özyıldız
Tanju Çolak
Tarık Ünlüoğlu
Tarkan
Tolga Çevik
Tolga Örnek
Tolga Sarıtaş
Tolgahan Sayışman
Tuna Kiremitçi
Turgay Tanülkü
Uğur Arslan
Uğur Güvercin
Yasemin Kay Allen
Yavuz Bingöl
Yavuz Ekinci
Yeliz Kuvancı
Yıldıray Oğur
Yılmaz Erdoğan
Yurdaer Okur
Yusuf Esenkal
Zafer Algöz

 

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :