Rubato ile "Başka Şarkı'nın" ilk konuğu Sıla !

Abone Ol :

Rubato ile

Sıla‘dan ilk kez arabesk şarkı

Türkiye'nin usta müzisyenleri Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün'den oluşan Rubato, "Başka Şarkı" programının çekimlerine başladı.

Bu programda, unutulmaz şarkılar başka bir tatla, yeni bir yorumla yer alacak. Programın ilk konuğu müzik hayatında 10’uncu yılını kutlayan Sıla Gençoğlu oldu.

Sıla ve Rubato bu ilk buluşmada çok konuşulacak bir performansa imza attı. Bestesi Sıla &Efe Bahadır imzası taşıyan ‘’Oluruna Bırak’’ ile bestesi Fatih Ahıskalı'ya ait ‘’Saki’’ ve ‘’Yan Benimle’’ gibi Sıla şarkıları da "Rubato ile Başka Şarkı"da yeni bir yorumla izleyiciyle buluşuyor. Programda ayrıca unutulmaz İbrahim Tatlıses şarkısı "Yıkılmışım Ben" ve bir Muazzez Abacı klasiği olan "Vurgun"a, Sıla kendi yorumunu kattı.


Sıla ‘İbrahim Tatlıses şarkısı söylemeyi cesaret edememiştim’

Kral Pop TV ve Kral TV ekranlarında Rubato ile Başka Şarkı programına katılan Sıla ilk kez arabesk söyledi.

Programda İbrahim Tatlıses’in klasikleşmiş eseri olan ‘’Yıkılmışım Ben’’ şarkısını seslendiren Sıla ‘’ İbrahim Tatlıses acayip bir şarkıcıdır. Onu dinlememek çok ayıp olur. İbrahim Tatlıses şarkısını  söylemeye cesaret  edememiştim. Bence birçok sanatçıda onun şarkılarını söylemeye  cesaret edememelidir.’’ dedi

Müzisyenlerin ortak hikayeleri, kahkaha dolu anılar ve başka şarkılar bu programda Kral Pop TV ve Kral TV izleyicilerine ulaşıyor. "Başka Şarkı" çok yakında başlıyor!


Rubato ile "Başka Şarkı" Kral Pop TV - Kral TV Ortak Yayın


Çarşamba   12:00  Tekrar
Cuma          19:00   Tekrar

Etiketler: 0

Abone Ol :