Ferman Akgül'e Yeditepe Üniversitesi’nden Onur Ödülü!

Abone Ol :

Ferman Akgül'e Yeditepe Üniversitesi’nden Onur Ödülü!

Ferman Akgül, sosyal sorumluluk projeleri ve ‘Bir Dilek Tut Derneği  ile birlikte yürüttüğü çalışmalar nedeniyle, Yeditepe Üniversitesi tarafından ‘Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Onur Ödülü, Ferman Akgül’e, Bir Dilek Tut Derneği Genel Müdürü Zeynep Ürkün tarafından takdim edildi.

Ferman Akgül, Manga Grubu ile Hollanda’da bir çocuğu ziyaret ettiği 2010 yılından beri, Bir Dilek Tut Derneği’ninn yardım elçilerinden biri oldu.

Ferman Akgül: “Çok hasta olan ve hastanede geçirdiği uzun zaman sonrasında tedaviyi reddeden Esin’i ziyaret ettik. Bizimle görüstükten sonra tekrar tedaviyi denemeyi kabul etti ve sağlığında dikkate değer bir düzelme görüldü. Bu benim hayata bakış açımı değistiren  ve Bir Dilek Tut Derneği için çalışmamı sağlayan bir tecrübe oldu.


Ferman, izleyicilere gönüllülüğün önemini hatırlatan bir konuşma yaptı ve Bir Dilek Tut Derneği’nin amacının, bir çocuğun son dileğini yerine getirmek değil, günlerini mutlu geçirmesinin bir parçası olmak ve ona motivasyon ve umut aşılamak  olduğunun altını çizdi.
Ferman, ödülünü aldıktan sonra, maNga’nın şarkısı ‘Cevapsız Sorular’I, Bir Dilek Tut Derneği çocuklarından Barış ile birlikte seslendirdi.

Ferman Akgül:  ‘Yeditepe Üniversite’ne bu büyük onur ve sosyal sorumluluk projelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu ödül gecesi, çok önemli bir gece. Bir Dilek Tut Derneği Türkiye ofisine de inanılmaz çalışmaları, pozitif enerjileri ve beni ailenin bir parçası kabul ettikleri için çok teşekkür ederim.”

Etiketler: 0

Abone Ol :