'WRC Rally Turkey' 13 - 16 Eylül'de Marmaris'te!

Abone Ol :

'WRC Rally Turkey' 13 - 16  Eylül'de Marmaris'te!

Türkiye, 2018 Dünya Ralli Şampiyonası sezonunda 13 yarıştan oluşan takvimin 10. yarışı  13 - 16  Eylül tarihlerinde Marmaris ve çevresinde gerçekleştirilecek olan Rally Turkey ile yeniden bir WRC yarışına ev sahipliği yapacak.

Tosfed Otomobil Sporları federasyon Başkanı Serkan Yazıcı'nın tavsiyesi ile ilk olarak 2007 yılında İstanbul’da gerçekleştirilen Formula 1 yarışında Ferrari takımının tüm organizasyonunu üstlenen ve bu yılda WRC Dünya Rallisine memleketi olan Marmaris’te  ev sahipliği yapan menajer Korhan Öniz, organizasyonla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Korhan Öniz, Tosfed adına konuk olmak büyük bir şeref olduğunu söylerken, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Sayın Serkan Yazıcıya Aynı Zamanda Türkiye Rallisi Etkinlik Koordinatörü olan Pelin Tanca Bertuletti ve Türkiye Rallisi Yarışma Direktörü Murat Kaya ve ekibine kazasız , başarı dolu bir yarış geçirilmesi için başarılar diledi.

İstanbul’da toplam 5 kez Dünya Formula 1 Grand prix Şampiyonasında Ferrari Takımının Organizatörü olarakta ev sahipliği yapan Korhan Öniz,
“WRC TV ve Red Bull TV gibi Spor Kanalları ile tüm dünyada yayınlanan Dünya Ralli Şampiyonası’nın global ölçekte yaklaşık 700 milyon izleyicisinde bulunduğunu  WRC, dünyanın en prestijli motorsporları yarışlarından biri olarak kabul ediliyor” açıklamasında da bulundu .

Korhan Öniz, 8 yıl sonra tekrar dünyanın en büyük otomobil sporları organizasyonlarından birine daha tanık olmanın ve bu organizasyonun  ülkemizin en önemli turizm merkezi olan Marmaris'te gerçekleşecek olmasının büyük heyecanı içerisinde olduğunu da söyledi.
 

Etiketler: 0

Abone Ol :