Pop Kulis Programı'na Cemal Hünal Konuk Oldu!

Abone Ol :

Pop Kulis Programı'na Cemal Hünal Konuk  Oldu!

Her Cumartesi 10.50’de, tekrarı ise Pazar 13.50’de Öykü Özdoğan’ın sunumuyla Kral POP Radyo'da  yayınlanan  "Pop Kulis" programına bu hafta Cemal Hünal konuk oldu. Müzik dolu geçen sohbette Cemal Hünal,  şehir dışında bir turnedeyken mutlaka canlı müzik yapan bir mekana gidip performans izlediğini söyledi.


Cemal Hünal  “Pop Kulis”  Programı’nda dinlediği sanatçıları ve  kiminle bir düet hayali olduğunu da Kral POP Radyo dinleyenleri ile paylaştı; Mirkelam’ı severek dinlediğini söyleyen Cemal Hünal, en sevdiği şarkısının ise “Hatıralar” şarkısı olduğunu sözlerine ekledi. Cemal Hünal, programda aynı zamanda Sezen Aksu ile bir düet hayali olduğunu da belirtti.

Aynı zamanda Kat Sahne’de “Deliler” isimli grubun vokali olarak sahneye çıkan Cemal Hürcan, müziğin çocukluğundan beri hayatında olduğundan bahsetti. Babasının hem klasik, hem de flamenko gitar çalabildiğini söyleyen Hürcan, “Ben hiç bir zaman bir gitarist olmadım, ama çocukluğumdan beri elimde bir gitar var. Keyfime göre de şarkı söylemeyi severim” dedi. Cemal Hünal, sevenlerine, “Deliler” isimli grubuyla yakında bir single çıkarmak istediklerinin müjdesini verdi.

Etiketler: 0

Abone Ol :