'Organize İşler Sazan Sarmalı' 1 Ocak'ta Vizyon'da!

Abone Ol :

'Organize İşler Sazan Sarmalı' 1 Ocak'ta Vizyon'da!

2018 – 2019 Sinema Sezonu’nun merakla beklenen filmi Organize İşler vizyon tarihini 1 Ocak 2019 olarak açıkladı.

Yılmaz Erdoğan’nın kaleme aldığı, başrolünün yanı sıra yeniden yönetmen koltuğunda oturduğu Organize İşler Sazan Sarmalı geçtiğimiz Haziran ayında start almış, İstanbul’un Kadıköy, Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı ve Karaköy gibi gündüz nüfusu milyonları aşan bölgelerinde ve halkla içiçe 8 haftada çekimlerini tamamlamıştı.

DEV KADRO & DEV PRODÜKSİYON
 

Çekimler boyunca sadece sahadaki yapım ekibinde 400’e yakın kişinin çalıştığı filmin aksiyon sahneleri ise Kore’den gelen 40 kişilik özel bir ekip tarafından çekilmişti.

Tarihi yarımada üzerinde ve Boğaz’da helikopterlerle yapılan çekimlerin yanı sıra filmdeki aksiyon dolu pek çok sahnede çalışan Koreli aksiyon ekibi Türkiye’deki ilk çekimlerini Organize İşler filmi ile gerçekleştirdiler.

 

Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı’nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Organize İşler filminin başrolünde ise Yılmaz Erdoğan’ın yorumuyla İSTANBUL var.

FİLMİN KONUSU

İstanbul şehrinde Organize İşler tam gaz devam etmektedir.
Sazanlar yem peşinde, oltalar Asım Noyan ve ekibinin elinde, daha büyük balıklar ise bu ekibin peşindedir ve bu sefer darbe hiç beklenmedik yerden gelir : Asım’ın biricik kızı  Nazlı dolandırılır.
Dolandırıcılar kralının kızı dolandırılır ise ne olur? Nazlı babasını organize işlerden caydırmak isterken, kendisi mi sazan sarmalına takılmıştır ?
Organize İşler Sazan Sarmalı Kral FM Medya Sponsorluğunda 1 Ocak 2019’da tüm sinemalarda….

 

Etiketler: 0

Abone Ol :