Nilüfer Müzik Festivalinde 28 Farklı Grup !

Abone Ol :

Nilüfer Müzik Festivalinde 28 Farklı Grup !

Kral Pop ve Kral World Radio sponsorluğunda Bursa Nilüfer Belediyesi bu yıl ikincisi düzenlen olan Nilüfer Müzik Festivali’ni Oscar and The Wolf, Athena, Duman, İlhan Erşahin ve Kultur Shock gibi önemli isimler ile taçlandırıyor.

Nilüfer Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla ilkini düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali bu yıl da müzikseverleri bir araya getirerek, kenti müzik ile dolduracak. 2-3-4 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleşen festival Türkiye’de bir kamu kurumunun düzenlediği en büyük müzik festivali olma özelliği taşıyor.

28 Farklı Grup!

Bu yıl birçok ilke imza atacak festivalde yerli yabancı birçok grubun yanı sıra çeşitli etkinlikler ve sürprizler de yer alacak. Oscar and The Wolf, Athena, Duman, Pinhani, Mashrou’ Leila, La Chiva Gantiva, Gaye Su Akyol, Ceylan Ertem, Babazula ft. Seyyal Taner, Ayyuka, Kultur Shock, cazın usta ismi İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, Kabus Kerim, Can Gox gibi önemli isimlerin yer aldığı Nilüfer Müzik Festivali’nde toplam 28 grup sahne alacak ve Türkiye’nin bir çok yerinden müzik severi Bursa’da buluşturacak. Geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinlik ve eğlencelere bu yıl yenileri eklenecek olan festival katılımcılara eşsiz bir atmosfer eşliğinde müzik dolu dakikalar vaad ediyor.

Haftasonu köprü trafiğinde 2 saatini harcamak mı? Yoksa sağlam bir festivale katılmak mı? Tercihini yap!

Türkiye genelinde müzikseverlerin gösterdiği yoğun ilginin ardından bu yıl daha kapsamlı bir proje ile gündeme gelen Nilüfer Belediyesi, katılımcıların yıl boyunca yolunu gözlediği, kaliteli müziğin yanı sıra, bol geyikli eğlence dolu anlar geçirtmeyi vaad ediyor. Kapılarını  2 Eylül Cuma günü saat 14.00 ’te açacak olan festival, üç gün boyunca devam edecek. Üç ayrı sahne, yiyecek- içecek, eğlence, oyun ve kamp alanlarından oluşan festival alanında; katılımcılar gün boyu etkinliklere katılarak kaliteli müzik ile keyifli vakit geçirecekler. Bunun yanı sıra festival süresince katılımcılar için çeşitli yarışmalar da festival programı arasında. Biletleri Biletix’ten satışa çıkan festival için ulaşım ise oldukça kolay. Katılımcılar kentin buluşma noktalarından Balat Atatürk Ormanı’na ücretsiz servislerle taşınacak. Servis lokasyonları ve saatleri ile ilgili detaylı bilgiye www.nilufermuzikfestivali.com adresinden ulaşılabilir.

En süslü geyik bu festival’de !

Bu yıl bir ilk olacak “#süslügeyik Kostüm Yarışması” etklinliği ile festivalin en süslü geyiği sosyal medya platformunda jüri değerlendirmesi sonrası seçilecek. Katılım ise oldukça kolay! İster takım halinde ister bireysel yarışmada yer almak isteyen katılımcılar, alanda kurulacak çadıra kayıt olduktan sonra kostümlerini sosyal medyada #süslügeyik yada #suslugeyik hashtagleri ile paylaşarak jüri tarafından bir elemeden geçecek. Kazanan katılımcı ise Nilüfer Belediyesi tarafından belirlenen sürpriz ödülünü alacak.


Barış mesajlarının yankılanacağı Nilüfer Müzik Festivali’nin Hedefi Avrupa Festival Takvimi !

2-3-4 Eylül tarihleri arasında Atatürk Balat Ormanı’nda düzenlenecek festival ile ilgili olarak Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey “Festival, iyi kalpler için, hayatın zor anlarında kavga etmek ya da kavga dinlemek yerine, şarkı söylemek isteyenler için bir mola olacak” dedi. Bu söylem ile düzenlenecek festivalde müziğin tüm kalpler için ne denli birleştirici olacağına dikkat çeken Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey, hedeflerinin 3-4 yıl içinde Avrupa festivalleri takviminde yer almak olduğunu belirtti.


Sosyal Sorumluluk Ödüllü Festival

Nilüfer Belediyesi tarafından ilki geçen yıl gerçekleştirilen festival kısa sürede iki ayrı ödüle layık görüldü. Nilüfer Müzik Festivali 50 bini aşan katılımıyla, Türkiye’de ilk kez bağışla girilen bir festival olarak International Excellence CSR Awards Sosyal Sorumluluk Ödülü’ne layık görüldü. Ayrıca Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) Sanat, Kültür ve Turizm dalındaki ödülüyle de haklı başarısını kanıtlamış oldu.
 

Etiketler: 0

Abone Ol :