Nejat Çarkacı'dan Yeni Şarkı; 'Azı Karar'

Abone Ol :

Nejat Çarkacı'dan Yeni Şarkı; 'Azı Karar'

Nejat Çarkacı'nın yeni teklisi ’Azı Karar‘ tüm dijital platformlarda yerini aldı.

 

Sanatçı, sırasıyla 2016 yılında yayımladığı maxi single projesi "Sevda Yorgunu”,2017 yılı teklileri “Varsın Ayrılık Olsun" ve "Akasya Kokulu Yarim 2017" ve son olarak 2018 Şubat’ında DMC etiketi ile yayımladığı “Sen Beni Boş Ver” isimli çalışmalarının ardından, yine söz ve müziği kendisine ait olan yeni teklisi ile yeniden müzikseverler ile buluşuyor.

 

Yazın ruhuna uygun güçlü alt yapısı ile ‘ Azı Karar ‘, şarkıların vazgeçilmez yegane konusu aşkın hallerini eleştiren, sorgulayan, biraz da kinayesiyle hırpalayan bir içeriğe sahip. ‘Aşk mı bana, yoksa ben mi sana fazlayım’ ikilemi içinde kalan bir aşk madurunun hikayesini anlatan şarkının düzenlemelerini yeni neslin yetenekli aranjörlerinden Serkan Balkan yaptı. Profesyonel müzik endüstrisinin bilinen birçok stüdyo müzisyenin katkı sağladığı çalışmanın vokal koçluğunu ve kayıtları Volkan Yırtıcı, mix ve mastering çalışmaları Emre Kıral tarafından gerçekleştirildi.

 

Nejat Çarkacı “Azı Karar”ın fotoğrafları için Ankaralı ünlü fotografçı Erkin Şahin objektifine poz verdi. Şehirli, dinamik ve karizmatik tarzıyla dikkat çeken sanatçı ve Erkin Şahin, birbirinden çarpıcı fotoğraflara imza attı.

 

Şakının video klibi sanatçının daha önceki projelerinde yine birlikte çalıştığı başarılı klip yönetmeni Burak Sesli tarafından çekildi.

 

Sanatçı şarkısı ile ilgili hislerini şöyle ifade ediyor;

 

Her şeyin bir ölçüsü olmalı hayatta. İçinde yaşadığımız şu büyük rengarenk evrende, havada uçuşan her duygu taneciğinin ruhumuza dokunduğu her anın bir anlamı olmalı.  O anlam ki içinde başka nice anlamları besleyen bir yaşam pınarının yol göstereni olmalı.  Aşk, mutluluk ve huzura giden o yolda her şey canı gönülden ve yetebildiğince olmalı. Hoyratça sevmektense duygularında bir mantığı mı olmalı?

Evet olmalı...

 

Her zaman siyah yada beyaz değil, bazen grilerde olmalı.

 

Sizce de her şeyin Azı karar çoğu zarar değil mi?

Etiketler: 942

Abone Ol :