ÖZEL HABER - Mustafa Ceceli’den Sürpriz Karar!

Abone Ol :

ÖZEL HABER - Mustafa Ceceli’den Sürpriz Karar!

Mustafa Ceceli’den sürpriz karar. Mustafa Ceceli 6 ay önce çıkan ‘Zincirimi Kırdı Aşk’ albümüne ek maxi single yapma kararı aldı. Mustafa Ceceli 4 Şarkıdan oluşan maxisingle ile igili herşeyi kralmuzikcomtr’ye anlattı.

Mustafa Ceceli son albümü ‘Zincirimi Kırdı Aşk’ albümüne ek maxi single hazırladı. 6 ay önce çıkan son albümüne neden ek  şarkılar yaptığını ve maxisingle da yer alan şarkıları ilk kez kralmuzikcomtr ile paylaştı. ‘Geçti O Günler’ klibinde biraya geldiğimiz Mustafa Ceceli’den işte o özel açıklamalar ..

‘Zincirimi Kırdı Aşk’ albümüne bir yıl doldurmadan yeni şarkılar ekleme nedenini öğrenebilir miyiz?
Aslında şarkılara dayanamadım. Gerçekten çok güzel şarkılar. Azerbaycan’da konserdeydim. Prodüktörüm Samsun Demir aradı. Ersay Üner’den iki şarkı var dinler misin dedi. Şarkıyı dinledim bu şarkılar olağanüstü şarkılar. Kardeşim Sinan Ceceli’nin bir sözü var. İyi şarkı beklemez. Bu şarkıları hemen çıkarmamız lazım dedim. Son albümümüz Şubat ayında çıkarmaması rağmen üç şarkıyı ekleme kararı aldık.

Maxi single yer alan şarkılar nelerdir?
Maxi single da  ‘Geçti o günler’  , ‘Simsiyah’  ve ‘ Vurulmuşum’  adlı şarkılar var. ‘Geçti o günler’ şarkısının sözleri Ersay Üner’e , Simsiyah şarkısının sözleri Sinan Akçıl’a ait. Azeri bir şarkı olan Vurulmuşum adlı şarkısın da hem Türkçe hem Azerice iki versiyon şeklinde yer alacak. 

Uzun aradan sonra Murad Küçük yönetmenliğinde klip çekiyorsunuz. Neler söyleyeceksiniz?
10 yıl önce ‘Unutamam’ şarkısına klip çekmiştik. Çekimlerde çok rahattım ve çok güzel bir klipti.  O şarkı beni müzik dünyasıyla tanıştıran şarkıydı. 10 yıl sonra tekrar Murad Küçük ile  çalışmaktan dolayı çok mutluyum.

Haber: Bora BAĞCIBAŞI

Etiketler: 0

Abone Ol :