Kayahan Ağabey'den Çok Korkardım...

Abone Ol :

Kayahan Ağabey'den Çok Korkardım...

Mustafa Ceceli'den Büyük Ustaya Adanmış Yeni Bir Klip

Mustafa Ceceli, “Sarı Saçlarından Sen Suçlusun” isimli, büyük usta Kayahan’a ait olan şarkıyı geçtiğimiz gün Haydarpaşa Garı’nda kliplendirdi. Yönetmenliğini Hasan Kuyucu’nun üstlendiği klip çekimlerinde sorularımızı yanıtlayan Mustafa Ceceli, yeni albüm çalışmasından uzun süredir yaptığı kick boks’a bir çok konuda samimi bir biçimde konuştu. İşte o röportajın ayrıntıları.

Röportajımız esnasında geçtiğimiz hafta yaptığı halı saha maçında bileğini burktuğunu söyleyen mustafa ceceli, olayın nasıl gerçekleştirdiğini şu sözlerle anlattı:

“Asistanım Kerem gol attı, sevinmek için birbirimize koşarken bileğimi burktum. Çok talihsizlik. İki haftadır sızlıyor diyebilirim. Ama sporuma devam ediyorum. Platesi bıraktım. Artık sadece kick boks yapıyorum. Haftada 4 gün kick boks yapıyorum.”

Kayahan Ağabey'den Çok Korkardım

Rahmetli büyük usta Kayahan’ın şarksı… “Sarı Saçlarından Sen Suçlusun”. Önce büyük ustayla ilgli düşüncelerinizi, sonra da klibin ayrıntılarını anlatır mısınız?

Ben Kayahan Ağabey’den ben çok korkardım, açık söyleyeyim. Bir gün ona telefonda bunu söylediğim zaman bana dedi ki; “insanlar benim düşüncelerime bu anlamda tahammül edemiyorlar çünkü ben onlara doğru, dürüst, yalansız ve yanlışsız konuşuyorum. Onlar duymak istediklerini almanın peşindeler. Bense dobra bir şekilde söylüyorum. Bu yüzden insanlar benden korkarlar.”

Kayahan Ağabey Artık Benim Komşum

İki kez şarkı trafiğimiz oldu. Çok şükür ikisinde de bana tam not verdi. Birinde tebrik telefonu açtı. Bu iki şarkıdan biri kliplenmişti zaten ‘sensiz olmaz ki’. İskender Paydaş albümündeydi bu şarkı. Şimdi ikincisi vefatından sonraya nasip oldu. Neden klipsiz bıraktık dediğim bir şarkıydı ‘Sarı Saçlarından Sen Suçlusun’ şarkısı. Bu şarkıya da klip çekiyoruz. Klibin içeriğine gelince ben bu klipte istedim ki hem Kayahan Ağabey’imizi hatırlayalım analım istedim. Neden Haydarpaşa Garı’ndayız, çünkü o da zamanında bu şarkıyı burada kliplendirdi. İlk başta planımız o klibin aynısını yapmaktı. Aynı kıyafetler aynı planlar, hatta onun hep omuzunun arkasında taşıdığı gitarıyla bir plan çekmekti. Sonra birazcık daha bunu geliştirmeye karar verdik. Kayahan Ağabey bizim komşumuz oldu. Kanlıca mezarlığında yatıyor. Arada bir de gider onu ziyaret ederim.

Yeni albümün ne zaman, içeriği nedir?

Planımız Şubat ayına yetiştirmek. Hızla çalışıyoruz repertuvar hemen hemen tamamlandı. 13 şarkıyı geçti. Eleme yapacağım şarkılar arasından. Hepsi slow oldu şarkıların. Buradan besteci arkadaşlara sesleniyorum, bize hareketli şarkı göndersinler. “Bu tam Ceceli şarkısı” diye menajerim Ayhan Bey’in posta kutusu yüzlerce slow şarkıyla dolu. Slowlar tamam. Bize hareketli şarkı ulaştırın biz de onları aranje ederek yeni “İlle de Aşk”lar haline getirelim.

Yeni albümün ilk konseri nerede olacak?

Albümü 14 Şubat’a yetiştirirsek Şubat ayında albümün ilk konseri Bostancı Gösteri Merkezi’nde olacak. Tüm sevenlerimi bekliyorum.
 

Haber :Yasin ŞİŞMAN
 

Etiketler: 0

Abone Ol :