Mustafa Ceceli "Kral POP TV Top 20 Listesi'nde 1 Numara!

Abone Ol :

Mustafa Ceceli

 
Kral POP  TV top 20 listesi bu hafta da hayli hareketli…

Geçtiğimiz hafta Kral POP  TV top 20 listesinde ‘’Afitap" isimli şarkısıyla bir numarada Sıla, zirvedekiler listesine yükselirken; top 20 listesinde bu hafta bir numaranın sahibi ise Mustafa Ceceli  oldu. Mustafa Ceceli   ‘’Aşkım Benim"  isimli şarkısıyla listemizde 1 basamak yükseldi ve 1 numarada yer aldı.


Hande Yener  ‘‘Mor" isimli şarkısıyla Kral POP  TV top 20 listesinde 2 basamak yükseldi ve zirvenin ortağı oldu. İrem Derici,  “Evlenmene Bak’’   isimli şarkılarıyla listemizde bu hafta 2 basamak yükseldi ve 3 numarada yer aldı.

Serdar Ortaç ‘‘Mor" isimli şarkısıyla listemizde 4 numarada yer alırken; ‘’Evlenmene Bak" isimli şarkısıyla Buray  Kral POP  TV top 20 listesinde 3 basamak yükselerek 5 numarada yer aldı.


Kral POP  TV top 20 listesi bu hafta bir hayli hareketli

Simge ‘’Kamera’’ isimli şarkısıyla listemize 17 numarada giriş yaptı. Listemize yeni giriş yapan bir diğer isim ise Ece Seçkin oldu. Ece Seçkin ‘’Adeyyo’’ isimli şarkısıyla Kral POP  TV top 20 listesine 18 numaradan giriş yaptı.

Aydın Kurtoğlu ise ‘’Yak’’ isimli şarkısıyla listemize 19 numaradan giriş yaparken Özgün ‘’Senden İbaret’’ isimli şarkısıyla 20 numaradan giriş yaptı

Etiketler: 0

Abone Ol :