MilyonFest Muhteşem Bir Finalle Sona Erdi

Abone Ol :

MilyonFest Muhteşem Bir Finalle Sona Erdi

Mersin Erdem'li sahilinde Milyon Su Plajı'nda, Umut Kuzey’in önderliğinde “Çadırını Kap Gel” sloganı ile gerçekleşen “Milyon Fest" 3 gün boyunca süren yüzde yüz müzik ve eğlence maratonunun ardından sona erdi.

Selda Bağcan, Athena, Pentagram başta olmak üzere Türkiye'nin önde gelen müzik grubu ve sanatçılarının yer aldığı festivalde 21 sanatçı sahne aldı.

Festivalin son gününde sırasıyla; Yok Öyle Kararlı Şeyler, Sattas, Baba Zula, Pamela, Seksendört,Hayko Cepkin ve Pentagram sahne aldı. Yok Öyle Kararlı Şeyler gençlerin büyük ilgisini çekerken, Türk psikedelik muziğinin dünya çapında temsilcisi Baba Zula, performansıyla yine büyük alkış aldı. Ardından sahne alan Pamela, renkli sahne şovu ile büyük beğeni toplarken ardından sahneyi Seksendört'e devretti. Seksendört ardı ardına hit olmuş şarkılarının alanı dolduran binlerce hayranı ile söyledi. Hayko Cepkin ise her zamanki gibi muhteşem sahne şovları ile izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Zeytinli Rock Festivali'nde olduğu gibi sahneye semazen çıkaran sanatçı, her şarkısına özel video gösterileri ile de beğeni topladı. Festivalin son konseri ise 30. yılına Akustik albümü ile giren Pentagram'dan geldi. Akustik performansı ile beğeni toplayan grup Milyon Fest'in kapanışını gerçekleştirdi. 

Mersin Erdem'li sahilinde Milyon Su Plajı'nda %100 müzik ve eğlence ile düzenlenen festival Kral Pop ve Milyon TV medya sponsorlukları ve Redbull'un katkılarıyla sona erdi.

Etiketler: 0

Abone Ol :