Milyonfest İstanbul Başladı!

Abone Ol :

Milyonfest İstanbul Başladı!

Milyon Yapım’ın Umut Kuzey öncülüğünde İstanbul'da bugüne dek yapılmış en büyük açık hava müzik festivali olma özelliği taşıyan “MilyonFest İstanbul” başladı. 

Yaz sezonu boyunca gerçekleştirdiği birbirinden güzel etkinliklerle kısa zamanda Kilyos’un en gözde mekanlarından bir tanesi olan Milyon Beach Kilyos’ta düzenlenen festivalin ilk gününde Emre Aydın’dan Feridun Düzağaç’a; Manga’dan Pamela’ya; Zakkum’dan Pilli Bebek’e Türk rock müzik dünyasının en sevilen isimleri sahneydi. 

İlk günün yabancı konukları arasında ise caz, dub, trip-hop, drum&buss türlerini ustaca harmanlayan İngiliz acid üçlüsü Red Snapper ve Avusturya’nın Viyana kentinden Rus ska-metal grubu Russkaja vardı.

Festival boyunca eşsiz performansı ile Şebnem Ferah, her daim muhteşem bir görsel şölen eşliğinde izlediğimiz Hayko Cepkin, Belle and Sebastian grubundan Richard Colburn'dan (dj set), Blur grubunun  davulcusu Dave Rowntree (dj set), elektronik, etnik ve reggae grubu Anna Rf gibi isimler de sahne alacak.

%100 müzik ve eğlence sloganı ile Kral Pop Tv ve Milyon Tv medya sponsorlukları, Redbull’un katkılarıyla ile gerçekleşen MilyonFest İstanbul’un 3 büyük sahnesinde farklı türlerde onlarca müzisyenin performanslarına ev sahipliği yapıyor.

Sağanak yağışa rağmen festival coşkusunu yitirmeyen İstanbullu gençlerin yoğun ilgisiyle başlayan MilyonFest İstanbul 16 Eylül’e kadar devam edecek.
 

14 Eylül Cuma
 

amfi tiyatro
Pentagram (akustik)
Sena Şener
Tuna Kiremitçi
otopark
Şebnem Ferah
Mabel Matiz
Pinhani
Pera
Gülçin Ergül Arabesk
Marla
sahil
Sagopa Kajmer
Another Sky
Orkesta Mendoza
Rich Thair
Cihangir Aslan
after party Hey! Douglas

15 Eylül Cumartesi
amfi tiyatro
Hüsnü Arkan
Özge Fışkın
Gürol Ağırbaş
 

otopark
Athena
Selda Bağcan & Boom Pam
Fatma Turgut
Baba Zula
Deniz Tekin
What da Funk

sahil
Adamlar
Anna RF
TootArD
Nova Norda
The Away Days
after party Dave Rowntree dj set (BLUR)

16 Eylül Pazar
amfi tiyatro
Yeni Türkü
Rubato
Ezgi Aktan
otopark
Mor ve Ötesi
Hayko Cepkin
Umut Kuzey
Kalben
Çamur
YÖKŞ

sahil
Cem Adrian
Gaye Su Akyol
Jakuzi
In Hoodies
Supernova

Etiketler: 0

Abone Ol :