Milyonfest Eskişehir MFÖ ile Final Yaptı!

Abone Ol :

Milyonfest Eskişehir MFÖ ile Final Yaptı!

4 gün boyunca Eskişehir’de Türk rock ve alternatif müziğin en iyilerini müzikseverlerle buluşturan MilyonFest Eskişehir’in finalini ülkemizin efsane topluluğu MFÖ yaptı.

1984 yılında çıkardıkları ilk albümleri Ele Güne Karşı’dan buyana 13 albüme ve sayısız hit şarkıya imza atan topluluk yüksek enerjili sahne performanslarıyla yine dinleyicisini kendisisine hayran bıraktı.

GENÇLİĞİN SEVDİĞİ MÜZİSYENLER SAHNE ALDI
Eskifest’in son günü gençliğin çok sevdiği isimleri de biraraya getirdi. Yeni neslin parlayan isimlerinden Deniz Tekin ile başlayan gün ülkemizin dünya üzerindeki başarılı temsilcisi Baba Zula ile devam etti. Ardından Pamela’nin en sevilen parçalarıyla iyice ısınan sahne rock müziğin genç temsilcileri Adamlar ile zirveye çıktı. Cem Adrian’ın melankolik şarkılarıyla duygusal bir havaya bürünen festival atmosferi Hayko Cepkin’in performansıyla yerini yeniden coşkuya bıraktı.

MİLYONFEST ESKİŞEHİR’DE MÜZİK ENGEL TANIMADI
Umut Kuzey önderliğinde Milyon Yapım organizasyonuyla gerçekleşen MilyonFest Eskişehir’in konukları arasında bir grup işitme engelli genç de vardı. Müzik Engel Tanımaz diyen gençler festivalin tadını doyasıyla çıkardı. Festivalin organizatörü Umut Kuzey; Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirmeye devam edecekleri festivallerde önümüzdeki sezon daha çok engelli gencin festival atmosferini soluyabilmesi için proje geliştireceklerini söyledi ve festivallerin eğlenceden çok daha fazlası, bir sosyal sorumluluk projesi olduğunun altını çizdi.

4 GÜNDE 28 SANATÇI ESKİŞEHİR’DE MÜZİK ZİYAFETİ ÇEKTİ
MilyonFest Eskişehir’de dört gün boyunca Athena’dan Selda Bağcan’a; MFÖ’den Hayko Cepkin’e; Teoman’dan Şebnem Ferah’a; Pentagram’dan Manga’a Türk rock ve alternatif müziğin en iyi isimleri sahne aldı. %100 müzik ve eğlence ile Redbull’un katkılarıyla gerçekleşen MilyonFest Eskişehir; Kral tv ve Milyon tv medya sponsorluğunda canlı yayınlandı.

Etiketler: 0

Abone Ol :