Meral Akşener Kral FM’e Konuk Oldu!

Abone Ol :

Meral Akşener Kral FM’e Konuk Oldu!

Kral FM liderleri konuk etmeye devam ediyor. 24 Haziran seçimleri öncesinde bu kez cumhurbaşkanı adayları Kral FM’e, Mehmet’in Gezegeni Seçim Özel’e konuk oldu.

28 Mayıs Pazartesi akşamı İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Kral FM’de, halkın merak ettiği sorulara yanıt verdi. 81 ilden 81 yerel radyo ile ortak yayınlanan programda

Akşener’in verdiği önemli mesajlar şöyle:

ABDULLAH GÜL'ÜN ADAYLIĞI

Bana verilen bilgiden bahsediyorum HDP'nin, İYİ Parti'nin, CHP'nin ve Saadet Partisi'nin çatı adayı olarak Abdullah Gül'ü anlattılar. Ben çatı adaya en başından beri karşıyım. Ben milletime bir söz vermiştim: Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener'dir diye. Ben o gün adaylığımı çekmiş olsaydım, Sayın Gül ile sayın Erdoğan yarışıyorlardı.

Nasıl bir seçim olurdu. Sayın Erdoğan'ın lider vasfı şu; kendine uygun rakip seçiyor. Muhalefeti kendi tanzim etti. Ver yesin ört uyusun tarzı bir muhalefet oldu. Bu çatı aday sayın Gül değil de Meral Akşener olsaydı da istemezdim.

‘FETÖ’-İYİ PARTİ İDDİALARI

Yurtta sulh cihanda sulh benim değil Atatürk'ün sözüdür. Bana FETÖ’cü iması çok önceden başladı. Çok önceden beri söylediğim bir şey var iddianızı ispatlayın.

Seçime en hazırlıklı parti biziz. Partimiz yeterli bir parti. Ben 72 ilde konuşma yaptım. Milletimizin vereceği karara saygılıyız. Benim şikayet etmek gibi bir huyum yoktur. Medya beni çıkarmıyor ondan sonra da kendileri utanıyor.

Sonra da yazar çizer takımı medyaya çıkarılmadığımıza dair şikayet ettiğimizi yazıyor. Yok öyle bir şey kardeşim. Yüzde 95'i sarayın medyası olmuş bir sistemde niye zorlayayım. Sarayın medyası yerine milletin meydanlarındayım.

Mağdurum ağlamasını ben sayın Erdoğan'a bıraktım. Böyle büyük bir mağdurun yanında mağduriyeti ona bırakıyorum. Ben kendimi mağdur falan da hissetmiyorum ama vatandaş görüyor. Bu karartmanın nasıl bir şey olduğunu vatandaş görüyor o nedenle meydanlar dolup taşıyor. Vatandaş mağdur, bu millet mağdur. Küçük Emrah büyüdü sayın Erdoğan ağlamaktan bıkmadı. Mağduriyet onların olsun.

HDP'YLE İŞBİRLİĞİ OLABİLİR Mİ?

Benim aldığım bilgilere göre HDP yalnız gitmek istedi. Şimdi HDP oylarının seçimi etkileyip etkilemeyeceğini göreceğiz. Seçmen kimsenin cebinde değil. Kimsenin oyu kimseye değil. Her Kürt kökenli kardeşimiz, HDP'ye oy vermiyor. Bizim Güneydoğu'dan aldığımız bilgiler az önce dediğimizi teyit ediyor.

HDP cumhurbaşkanlığı seçimleri esnasında, "Seni Başkan yaptırmayacağız" diye tavır koyuyor. Ondan sonra sistem değişiyor. Ben olsaydım zaten bu güne gelinmezdi.

"SANDIK GÜVENLİĞİ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Referandumda YSK'nın üzerine baskı kurarak yüzde 51 alındı. İşler zorda. Referandumda sandıkları iyi koruduk biz fakat YSK'yı akıl edemedik. Ama şimdi YSK'yı biliyoruz şimdi. Ben bunların önüne geçmek için elimden geleni yapacağıma dair her şeyi yapacağımın sözünü veriyorum Meral Akşener olarak. Parlamenter sisteme geri döneceğiz.

Günümüz dünyasında artık darbe işi çok kolay yapılacak bir iş gibi durmuyor. Hayatımıza yeni giren değerler, internet vs de buna izin vermez.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :