Mehtap Meral'den İlhan Şeşen'li Bir Kış Albümü; 'Yanlışlar Kraliçesi'

Abone Ol :

Mehtap Meral'den İlhan Şeşen'li Bir Kış Albümü; 'Yanlışlar Kraliçesi'

Kendi söz ve müziklerinden oluşan ilk albümü “Aşk” (Tangolar) ve Zülfü Livaneli’nin aynı adlı romanından uyarlanan “Mutluluk” filminin müziklerini seslendirmesiyle sıkı bir dinleyici kitlesi edinen Mehtap Meral; yine besteci ve söz yazarı kimliğini ön plana çıkardığı üçüncü stüdyo albümü "Yanlışlar Kraliçesi"ni Arpej Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşturdu.

İlhan Şeşen Sürprizi…
Sevilen sanatçı İlhan Şeşen’e ait bir şarkının da bulunduğu albümdeki bir diğer sürpriz ise şair kimliğiyle de tanınan Mehtap Meral’in dört şiirini de kendi müzikleriyle seslendirmesi oldu. Minimal ve akustik altyapısıyla tam bir kış albümü olan “Yanlışlar Kraliçesi”nin müzik yönetmenliğini de Mehtap Meral üstleniyor.

Bir İncir Ağacı Gibi Yayılabilmek Dünyaya…
Albümdeki şiirlerden birinin adı olan “incirin içindeki arı” nın hikayesini anlatan Mehtap Meral, hepimizi aşkı yaratmak için ölen incir arılarına benzetiyor… “Yediğimiz incirin içinde dışarı çıkamamış ve ölmüş bir arı olduğunu bilmek” ne katardı bize, şairin dediği gibi “ballı incirleri hep beraber yiyebilmek” ve bir incir ağacı gibi yayılabilmek için dünyaya Mehtap Meral şarkı ve şiirleriyle …

Etiketler: 0

Abone Ol :