Mehmet Erdem İsfanbul'da Konser Verdi!

Abone Ol :

Mehmet Erdem İsfanbul'da Konser Verdi!

Mehmet Erdem, İsfanbul’un Açık Hava Sahnesi’nde sevenleri ile buluştu.
 

Mehmet Erdem, Türkiye’nin ilk Tema Park’ını bünyesinde bulunduran, Eğlence, Alışveriş, Yaşam ve Gösteri Merkezi İsfanbul’da sahne aldı. Her yaştan sevenin sevgi gösterisinde bulunduğu ünlü sanatçının konserinde unutulmaz anlar yaşandı.
“Hakim Bey”, “Acıyı Sevmek Olur Mu?”, “Aşkımız Bitecek” gibi herkesçe hit olmuş parçalarının yanı sıra son albümü “Neden Böyleyiz”in de en sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde ünlü sanatçı yaklaşık 2 saat sahnede kalarak İsfanbul’lu ziyaretçileri coşturdu.
Binlerce kişinin katıldığı konserde Mehmet Erdem’in hayranları bir yandan şarkılara eşlik ederken bir yandan da konserden fotoğraf ve video çekerek anı ölümsüzleştirdi.
Türkiye’nin en eğlenceli, yeni etkinlik ve konser alanı İsfanbul’da Açıkhava Konserleritüm hızıyla devam ediyor!
Hayata geçirdiği yeni yatırımlar kapsamında ve İstanbul ile bütünleşme amacıyla Vialand markasını yenileyerek yolunayeni isimile devam eden, Türkiye’nin ve Avrupa’nın gözde eğlence ve alışveriş merkeziİsfanbul’da Açıkhava Konserleri bu yaza damgasını vuruyor.
İsfanbul Açık Hava Konserleri 6 Ekim Cumatesi günü saat 19.00’da Derya Uluğ konseri ile devaam edecek.
Konser biletleri www.isfanbul.com üzerinden ve İsfanbul Tema Park gişelerinden sadece 59,99TL’ye satın alınabiliyor. İsfanbul Tema Park’ın yıllık üyelik kartı “Yes Club”ı alanlar ise hem Tema Park’ta sınırsızca eğleniyor hem de İsfanbul Açıkhava Konserleri’ne ücretsiz giriş yapabiliyor.

Etiketler: 0

Abone Ol :