Kuşadası Gençlik Festivali 14 Temmuz'da Başlıyor !

Abone Ol :

Kuşadası Gençlik Festivali 14 Temmuz'da Başlıyor !

Kuşadası sahili ilk kez kamplı bir müzik festivaline ev sahipliği yapacak. Milyon Yapım organizasyonunda, Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde, Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda ve her zaman iyi müziğin yanında olan Kuşadası Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan 1. Kuşadası Gençlik Festivali, 14-17 Temmuz 2016 tarihleri arasında Kuşadası Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı'nda gerçekleşecek.

Festivalin kapılarını açacağı gün olan 14 Temmuz konserlerinin halka açık ve ücretsiz olacağı festivalde, günlük giriş bileti 30 TL, kombine bilet ücreti 50 TL, kamp kombine bilet ücreti 60 TL olarak düzenlendi.

Mfö, duman, Hayko Cepkin, Emre Aydın, Pilli Bebek, Gripin, Umut Kuzey, Seksendört, Pinhani, Aylin Aslım, Flört, İskender Paydaş (feat, Fatma Turgut & Ferman Akgül), Ogün Sanlısoy, Hüsnü Arkan, Jehan Barbur, Niyazi Koyuncu, Metin Türkcan & Murat İlkan, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Sattas, Can Gox, Başıbozuk, Keti, You May Kıss The Brıde, Supernova Reggae Band'in sahne alacağı festivalde, müzikseverler 4 gün boyunca %100 müzik, yüzde yüz eğlence ile doyumsuz bir festival keyfi yaşayacaklar.

Aydın,Söke,Manisa,İzmir ve Muğla'dan turların düzenleneceği, Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek ve Kuşadası'na yerli yabancı turist ilgisini arttıracak olan 1. Kuşadası Gençlik Festivali, bu seneden itibaren, her yıl düzenli olarak Milyon Yapım organizasyonuyla gerçekleştirilecek.

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :