Kral Pop Radyo’nun 2020 Yılında En Çok Çaldığı Sanatçılar…

Abone Ol :

Kral Pop Radyo’nun 2020 Yılında En Çok Çaldığı Sanatçılar…

RIAK (Radyo İzleme ve Araştırma Kurumu) çatısı altında Kantar Media tarafından her ay düzenli olarak yapılan, Radyo Erişim Araştırmasının sonuçlarına göre Türkiye’nin En Çok Dinlenen Pop Müzik radyosu olan Kral Pop Radyo’da 2020 yılında En Çok Çalınan Sanatçılar Listesinde bir numarada Oğuzhan Koç yer aldı.

 Oğuzhan Koç 2020 yılında Kral Pop Radyo’da sekiz şarkısı çalındı. Bu sekiz şarkısıyla birlikte Oğuzhan Koç’un Kral Pop Radyo’nun 2020 yılı verilerine göre en çok çalınan sanatçılar listesinde bir numarada yer aldı.

Listenin ikinci sırasında ise Buray yer aldı. Buray beş şarkısı ile listede ikinci sırada yer aldı. Ersay Üner listemizin üçüncü sırasında yer aldı. Merve Özbey ise listemizin dört numarasında yer aldı.

Kral Pop Radyo’da 2020 yılında En Çok Çalınan Sanatçılar Listesinin beş numarasında ise Ziynet Sali yar aldı. Ziynet Sali’yi Hande Ünsal takip etti

Berkay listemizin yedi numarasında yer aldı.

Aleyna Tilki ise beş şarkısı ile listemize giren sanatçılardan oldu. Aleyna listemizde sekiz numarada yer aldı.

Mabel Matiz 7 şarkısı ile listemize giriş yaptı. Mabel Matiz listemizde dokuz numarada yer aldı. Murat Boz ise 3 şarkısıyla listemize on numarada yer aldı.

Murat Boz’u,  İlyas Yalçıntaş takip etti. Mustafa Ceceli listemizde oniki numarada yer alırken Irmak Arıcı ise onüç numarada yer aldı. Mustafa Sandal ondört ve Soner Sarıkabadayı onbeş numarada yer aldı.

Tuğba Yurt listemizde onaltı numarada yer alırken Hadise ise onyedi numara yer aldı. Listemzide onsekiz numarada Yalın, ondokuz numarasında Zeynep Bastık ve 20 numarasında Hande Yener yer aldı.

Kral Pop Radyo’nun 2020 Yılında En Çok Çaldığı Sanatçılar:https://www.kralmuzik.com.tr/top-listeler/kral-pop-radyo-2020-en-cok-calinan-sanatci-listesi

 

 

Etiketler:

Abone Ol :