Kral Liste 2020

Abone Ol :

Kral Liste 2020

Radyotvmetre’den alınan Türkiye'nin en çok dinlenen 10 Ulusal Radyolarında bu sene en çok çalan ilk 10 şarkının 1 numarasında "Daha İyi" isimli şarkısıyla Hande Ünsal yer aldı.

20-12/31/ulusal-1609406926.jpg

 Dijital müzik platformları; Muud Müzik''de Satın Alınan ve Dinlenen şarkılar, I Tunes'da satın alınan ve dinlenen şarkılar, Spotify ve Fizy'de en çok dinlenen şarkılar dinlenen şarkılar şarkıların verileri baz alınarak oluşturulanlistede bu sene dijital platformların 1 numarası Murda ve Ezhel ortak çalışması "Bir Sonraki Hayatımda Gel" oldu.

20-12/31/dijital.jpg

 Radyotvmetre verilerine göre bu sene YouTube’da en çok izlenenlerin 1 numarasında "Cennetten Çiçek" isimli şarkısıyla Zehra yer aldı.

20-12/31/youtube-1609407001.jpg

Şimdi de sırada bir sene boyunca radyotvmetre’den alınan Ulusal Radyolarda En Çok çalan şarkıların verileri, dijital platformlarda en çok dinlenen ve satın alınan şarkılar ve youtube’da en çok izlenen ilk 10 şarkının verileri puanlanarak oluşturulan "2020 Kral Listemiz var, "

Oğuzhan Koç,"Kendime Sardım"şarkısıyla bir sene boyunca radyotvmetre’den alınan Ulusal Radyolarda en çok çalınan şarkıların 10 numarasında, bir sene boyunca dijital platformlarda en çok dinlenen ve satın alınan şarkılar listesinde  9 numarada yer alarak 2020 kral listenin de 10 numarasında bizleri karşılıyor.  

 Ersay Üner, bir sene boyunca radyotvmetre’den alınan  Ulusal Radyolarda en çok çalınan şarkıların 7 numarasında  "Selam" isimli şarkısıyla yer alarak, 2020  Kral Liste'mizde de   9 numaranın sahibi oluyor. 

 Ece Mumay,Galaksi isimli şarkısıyla, Radyotvmetre’den alınan verilere göre Youtube’da bu sene en çok izlenen kliplerin 2 numarasında, bir sene boyunca da  dijital platformlarda en çok dinlenen ve satın alınan şarkılar listesinde  6 numarada yer alarak 2020 Kral Listemizin 8 numarasında bizleri karşılıyor. 

 Sezen Aksu, "Ben de Yoluma Giderim"  isimli şarkısıyla bir sene boyunca radyotvmetre’den alınan  Ulusal Radyolarda en çok çalınan şarkıların 6 numarasında  yer alarak 2020 Kral Listemizde    7 numaranın sahibi oluyor. 

 Merve Özbey Kül isimli şarkısıyla bir sene boyunca radyotvmetre’den alınan  Ulusal Radyolarda en çok çalınan şarkıların 5 numarasında yer alarak 2020 Kral Listemizde     7 numarada bizleri karşılıyor. 

 "Olur Olur "isimli şarkısıyla İlyas Yalçıntaş , bir sene boyunca radyotvmetre’den alınan  Ulusal Radyolarda en çok çalınan şarkıların 4 numarasında  yer alarak 2020 Kral listemizde  5 numarada karşımıza çıkıyor. 

 Özgün," Mahzen" isimli şarkısıyla bir sene boyunca radyotvmetre’den alınan  Ulusal Radyolarda en çok çalınan şarkıların 3 numarasında yer alarak  listemizinde 4 numarasının sahibi oluyor. 

 "İki Hece" isimli şarkısıyla Berkay,bir sene boyunca radyotvmetre’den alınan  Ulusal Radyolarda en çok çalınan şarkıların 2 numarasında yer alarak    listemizde 3 numarada karşımıza çıkıyor. 

 Hande Ünsal, Daha İyi" şarkısıyla  bir sene boyunca radyotvmetre’den alınan  Ulusal Radyolarda en çok çalınan şarkıların 1 numarasında  yer alarak  Kral Liste 2020’de zirvenin ortağı oluyor. 

 Ve......geldik Kral Liste 2020’nin 1 numarasına... " Kalbim Tatilde" isimli şarkısıyla,bir sene boyunca radyotvmetre’den alınan  Ulusal Radyolarda en çok çalınan şarkıların 9 numarasında, , Radyotvmetre’den alınan verilere göre Youtube’da bu sene en çok izlenen kliplerin 4 numarasında, bir sene boyunca dijital platformlarda en çok dinlenen ve satın alınan şarkılar listesinde ise  9 numarada yer alarak  2020 Kral Listede zirvenin sahibi oluyor. 

Kral Liste 2020 : https://www.kralmuzik.com.tr/top-listeler/kral-liste-2020

 

 

Etiketler:

Abone Ol :