Konsere Düetler Damga Vurdu!

Abone Ol :

Konsere Düetler Damga Vurdu!

Zara,Kral Medya sponsorluğunda  Bostancı Gösteri Merkezi'nde muhteşem bir konsere imza attı. Hayranlarının yoğun tezahüratları ve alkışları arasında sahneye çıkan Zara, 'Derin Aşk 1 ve Derin Aşk 2' albümünde yer alan eserlerin dışında söylediği şarkılarla Türk Müziği'nin efsanelerini andı.

Zara'yı, Bostancı Gösteri Merkezi'nde ünlü sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Cengiz Kurtoğlu, Emel Müftüoğlu, İpek Açar, Nurdan Torun ve Röya konseri izleyen isimler arasındaydı. Cengiz Kurtoğlu'nun klasikleşmiş olan şarkısı 'Unutulan'da düet yapan Zara ve Kurtoğlu, dinleyenleri adeta mest etti. Zara, ünlü müzik adamı Kayahan'ın şarkısı 'Odalarda Işıksızım'ı ise sanatçının eşi İpek Açar ile beraber seslendirdi.

Hayranlarıyla Düet Yaptı!

Zara, daha sonra seyircilerden kendisiyle birlikte şarkı söylemelerini istedi. Sanatçı, bir izleyiciyle 'İsyan' isimli parçayı seslendirirken, bir başka seyirciyle de 'Ben Seni Sevduğumi' isimli şarkıda düet yaptı.

Zara'dan Sevenlerine Müjde! 

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zara, geçtiğimiz günlerde konser vermek için gittiği Amerika'dan 10 konserlik bir turne anlaşması ile döndüğünü açıkladı. Gelecek sene Mayıs-Haziran ayında turneye çıkacağını ve Kasım ayında da yeni bir dizi projesine başlayacağını sevenlerine müjdeledi.

Etiketler: 0

Abone Ol :