Kıraç'tan Hayranlarına "Film" Müjdesi

Abone Ol :

Kıraç'tan Hayranlarına

Kıraç, geçtiğimiz gün Pınarhisar Belediyesi’nin düzenlediği 8. Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali’nde sahne performansı sergiledi.

Trakya konserlerinin çok güzel geçtiğini söyleyen Kıraç, eski ve yeni birçok şarkı seslendireceğini söyledi.

Yeni projelerini de anlatan Kıraç,  iki yeni dizi olan “İki Yalancı” ve “Meryem” isimli dizilerin müziklerini yaptığını söyledi. “Dizileri ilk kez ben izliyorum. Ama size anlatmam” diyerek espri yapan kıraç dizi müziği yapmaya bir yıl ara verdikten sonra yeniden başlamanın heyecanını yaşadığını vurguladı. Ayrıca bir türküyü yeniden aranje ederek müzikseverlerle buluşturacağını açıkladı. 20 gün içerisinde müzikseverlerle buluşturmayı planladığı çalışmasının klibini Kemal Başbuğ çekecek.

Oyunculuk teklifi geliyor mu sorusunu da yanıtlayan Kıraç, “Ben oyunculuk da yaptım, yapımcılık da yaptım. Bir dönem oyunculuk teklifi geliyordu. Ama oyunculuk çok zor bir iş. Çok zaman harcamanız gereken bir iş. Ben oyunculuk yaparsam müziğe zaman ayıramam. Ama film projem var. Film çekeceğim. Bu bir aşk filmi olacak. Uzun yıllardır yapmak istediğim filmin senaryosunu oluşturuyorum.

Nazar boncuğu kolyesi takan Kıraç, yıldızının çok düşük olmasından dolayı sahnede bir süredir nazar boncuğu kolyesi taktığını söyledi.

Etiketler: 0

Abone Ol :