Kenan Doğulu Açıkhava'da Caz Rüzgarı Estirdi !

Abone Ol :

Kenan Doğulu Açıkhava'da Caz Rüzgarı Estirdi !


Kenan Doğulu , Kral POP medya sponsorluğunda Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı.


Kenan Doğulu konserde Türkiye’nin en iyi caz müzisyenleri eşliğinde albümde yer alan ‘Gelinim’, ‘Sımsıkı Sıkı Sıkı’,  ‘Aşkkolik’, ‘Aşk Oyunu’, ‘Can Bebeğim’, ‘Baş Harfi Ben’ gibi birçok hit parçasının caz müzik formlarında yeniden düzenlenmiş versiyonlarının yanı sıra yeni albümüne isim veren ‘İhtimal’ şarkısını da ilk kez seslendirdi.
 

Kenan Doğulu Sahnesinde Evlenme Teklifi

Konserin ikinci yarısında ‘Tencere Kapak’ şarkısında Kenan Doğulu sahnesi sürpriz bir evlenme teklifine ev sahipliği yaptı. Evlenme teklifi eden hayranına hayat boyu aşk dileyen Kenan Doğulu, mutlu çift için ‘Aşk ile Yap’ şarkısını seslendirdi.

Kenan Doğulu sahneye davet ettiği Ozan Doğulu’yla birlikte gerçekleştirdiği performansın ardından sahnesinde Bate Bumbo ritm grubunu ağırladı. Çakkıdı, Aşk ile Yap, Kime Ne, Tak Etti Canıma gibi en sevilen şarkılarının hiç duyulmamış halleriyle Harbiye’yi ayağa kaldırdı.

Kenan Doğulu kendisini alkışlar eşliğinde tekrar sahneye çağıran sevenlerine ‘Aşk ile Yap’ ve ‘Sımsıkı Sıkı Sıkı’ şarkılarıyla ‘En kötü günümüz böyle olsun’ diyerek veda etti.


Konsere Ünlü Akını

Kenan Doğulu’yu dinlemeye gelenler arasında eşi Beren Saat, Şebnem Ferah, Sertab Erener, Fuat Güner, Belçim Bilgin Erdoğan, Esra Erol, Deniz Çakır, Neslihan Yeldan, Bensu Soral, Hakan Baş, Arzu Kaprol, Esra Balamir, Ömer Faruk Sorak, Ahmet San, Semih Kaya İzzet Öz’de vardı.

Türkiye’de ve dünyada farklı caz sahnelerinde yer alan birbirinden önemli Türk caz müzisyenlerinin oluşturduğu orkestrada ; Kenan Doğulu'ya piyanoda Ercüment Orkut ve Can Çankaya, kontrabasta Ozan Musluoğlu, davulda Mehmet İkiz ve Ferit Odman, trompette Şenova Ülker, trombonda Bulut Gülen, saksofonda Engin Recepoğulları ve vokallerde Sibel Gürsoy ile Tuğba Önal eşlik etti.

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :