"Kardeşim Benim 2" Sinemalarda!

Abone Ol :

“KARDEŞİM BENİM 2” YOLA ÇIKMAYA HAZIR

Yapımcılığını TAFF ve BRK’S Productions’ın, Medya Sponsorluğunu Kral Pop Radyo’ nun üstlendiği “Kardeşim Benim 2” filminin vizyon heyecanı yaşayan oyuncuları 14 Kasım Salı günü Kuruçeşme Huqqa’da basınla bir araya geldi.

Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray, Pınar Deniz ve Ferdi Sancar toplantıya üzerinde filmin fotoğrafları  bulunan kurabiyelerle geldi. Kurabiyeleri basın mensuplarına ikram eden  Burak Özçivit ve Murat Boz “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım” dedi.

DAHA FAZLA EĞLENCE DAHA FAZLA MACERA

Burak Özçivit: “Bütün bir yazı Kardeşim Benim 2 ile geçirdik. İlk filmi zaten biliyorsunuz. Seyirci de çok sevdi.  Bir babanın vasiyeti üzerine yola çıkan ve anlaşamayan iki kardeşin hikayesiydi, bunu seyirci çok sevdi. Devamında biz de ikinci filmi yapmak istedik. Murat’la (Boz) çok fazla konuştuk. Bunun üzerine Kardeşim Benim 2 yola çıktı. Biraz daha eğlence ve maceranın ön planda olduğu bir iş oldu diyebilirim” dedi.

SENENİN İYİ FİLMLERİNDEN BİRİ OLACAK!

Murat Boz: “Çok eğlenceli ve komik bir film oldu. Bir de İstanbul’u özledik. Filmi; Asos, Rize Trabzon’da çektik hatta oradan Kapadokya’ya geçtik. Bununla da sınırlı kalmadık, Gürcistan’a kadar gittik. Senenin iyi filmlerinden birisi olacağına eminiz. Filmin müzikleriye ilgili sürprizlerimiz olacak, Karadeniz esintileri duyacaksınız diyerek tüyo verebilirim size. Komedi unsurları daha baskın bu filmde” cümlelerini kurdu.

Bu filmdeki maceranın diğer kahramanları Pınar Deniz ve Leyla Feray da karakterlerini şu cümlelerle anlattı. Pınar Deniz: “Ben Didem. İlkini izlemiştim filmin çok beğenmiştim. Didem, babası ve sevdiği adam arasında kalan bir karakter. Karadenizli olduğu için duygularını gizleyemiyor. Duygularını gizleyemediği için de ortaya eğlenceli durumlar çıkıyor” dedi.

Filmde “Leyla” karakterini canlandıran Leyla Feray: “Hayalleri olan, özgür bir kız, arkeolog olmak istiyor. Abileri onu hiç istemediği biriyle zorla evlendirmeye kalkıyor o da eveden kaçıyor. Bu sırada Ozan ve Hakan kardeşlerle karşılaşıyor ve onlar yardım ediyor. Böylelikle de serüven başlamış oluyor.

BAŞLARINA BELA OLACAK!

İlk filmdeki performansıyla da çok güldüren Ferdi Sancar: İlk filmde de beraberdik, çok güzel bir film çekmiştik. Bu sefer başlarına bela olan bir “Tato” oluyorum. Herkese çok teşekkür ederim çok keyifli anlar yaşadık.

YÜKSEKLİK KORKUM OLMASINA RAĞMEN BALON SAHNESİNİ KENDİM OYNAMAK İSTEDİM!

Oyunculara çekimler sırasında unutumadıkları bir an olup olmadığı sorulunca Burak Özçivit: “Balona atlayıp yetişemediğim ve havada asılı kaldığım anlar var mesela. Ben o sahneleri sevdiğim için kendim yapmak istedim.  Aslında bende yükseklik korkusu var ama çekim sırasında o kadar zorlamadı beni” dedi.

Murat Boz da rol arkadaşını şu cümlelerle destekledi: “Çekilmesi ve uygulaması çok zor bir sahneydi ama hakkını verdi herkes.”

Özçivit toplantıyı şu cümlelerle bitirdi: “24 Kasım’da sinemalardayız  ama bu filmin bir ilki var ilk defa halk galası yapacağız. Normal galamızdan önce ilk defa halk izleyecek filmi. Onlarla birlikte olacağız 22 Kasım 18:30’da Özdilek AVM’de, herkesi oraya bekliyoruz. Bu filmi zaten onlar için yapıyoruz. Seyirciyle kucaklaşmak bizim için en önemli şeylerden biri.”


ÖZÇİVİT VE BOZ KARDEŞLER FİLMİN PASTASINI KESTİ

Ardından üzerinde “Kardeşim Benim 2” yazısı olan pasta filmin yolunun açık olması dilekleri ile kesildi.


“KARDEŞİM BENİM 2”

FİLMİN KONUSU:

İki ünlü kardeş Hakan (Burak Özçivit) ve Ozan (Murat Boz), arkadaşları Tato’ya (Ferdi Sancar) karşı son vazifelerini yerine getirmek için Ege’dedirler. Tato ölmüştür. Tesadüf bu ya, iki gün sonra Hakan’ın düğünü vardır fakat cenaze için köye gelmişlerdir. Hakan, Rize’nin önde gelen çay tüccarlarından Muzaffer’in kızı olan Didem’le (Pınar Deniz) evlenecektir. Muzaffer, Hakan’ın ünlü bir şarkıcı olması yüzünden bu evliliğe tepkilidir. Bir yandan Didem’i sıkıştırırken diğer yandan da Hakan’ın ensesindedir. Cenaze de olsa bizimkiler için çarşı pazar yine karışır. Kendilerini Ege’den İç Anadolu’ya, yetmezmiş gibi sınır ötesine, sürprizlerle dolu yolculuk sonunda da Karadeniz’de bulurlar. Üstelik yanlarında abilerinden ve nişanlısından kaçan bir Leyla (Leyla Feray), öldü sandıkları Tato, zamansız bir aşk, yetişmeleri gereken bir düğün gibi dertlerle...

Macera dolu komedide Hakan ve Ozan’ın kardeşlik bağı bu zorlu sınavdan geçebilecek mi? Hakan ve Didem arasındaki sevgi Muzaffer’in baskılarına direnebilecek mi? Ozan ve Leyla arasındaki kıvılcım nişanlı ve abilerden sıyrılabilecek mi?
 

Etiketler: 0

Abone Ol :